Σε επίθεση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη προχώρησε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου μιλώντας στο ACTION 24.

Απαντώντας στη φράση του Νίκου Ανδρουλάκη περί πασαρέλας προσωπικών φιλοδοξιών, η κ. Γιαννακοπούλου είπε πως υποτιμά και υποβαθμίσει μια συνολική διαδικασία. «Δεν αισθάνομαι σε καμία περίπτωση μανακέν σε αυτή την πασαρέλα» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ διατύπωσε την ανησυχία της πως ο κίνδυνος για το ΠΑΣΟΚ είναι να συνηθίσει στις χαμηλές πτήσεις και να μην είναι στο ραντεβού της ιστορίας.

Η κα Γιαννακοπούλου άσκησε κριτική για τη θέση που είχε το ΠΑΣΟΚ στην επιστολική ψήφο και τα μη κρατικά πανεπιστήμια, ενώ επέκρινε τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη λειτουργία του κόμματος, λέγοντας πως ήταν μια πραγματικότητα ότι δεν λειτουργούσαν τα όργανα του ΠΑΣΟΚ. Ήταν μια πραγματικότητα ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε μια κλειστή ομάδα, ανέφερε καυστικά.

Γιαννακοπούλου: "Εβρεχε ψηφοφόρους και εμείς κρατούσαμε ομπρέλα"

Κληθείσα να διευκρινίσει τη φράση καμαρίλα που είχε διατυπώσει, είπε πως πάει να πει ότι παίρνω μια απόφαση ερήμην των οργάνων του κόμματος απλώς με μια περίκλειστη ομάδα.

Σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητά της, είπε πως θέλει να πρεσβεύσει την κοινή λογική και έθεσε ως προτεραιότητα την κοινωνική ευαισθησία στην πολιτική.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, είπε πως «έβρεχε ψηφοφόρους και εμείς κρατούσαμε ομπρέλα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2kimlkosgwp)