«Μύλος» επικρατεί για µια ακόµη φορά στον ΣΥΡΙΖΑ µε αφορµή τις αλλεπάλληλες αιχµές του προέδρου του κόµµατος, Στέφανου Κασσελάκη, εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και πρώην ηγετικών στελεχών, για το «µαύρο χρήµα» και τη δράση πληρωµένων τρολ στο κόµµα της αξιωµατικής αντιπολίτευσης.

Οι διαδοχικές αναφορές και τα συνεχή υπονοούµενα για τη θητεία του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του κόµµατος, µε πλέον πρόσφατα εκείνα που είπε στην προχθεσινή του συνέντευξη στο Mega, έχουν ενοχλήσει πολλούς εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είναι χαρακτηριστικό της αµηχανίας στον ΣΥΡΙΖΑ το διακριτικό «άδειασµά» από την εκπρόσωπο του κόµµατος, Βούλα Κεχαγιά.

*Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Οι αιχμές Κασσελάκη κατά Τσίπρα για το "μαύρο χρήμα" στα "συριζοτρολ"

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2l6p914dthl)

Οι αλυσιδωτές αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Κασσελάκη

Τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά µε τα χρέη του κόµµατος σε προµηθευτές καθώς και η χαρακτηριστική του δήλωση ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίζω εγώ, από τις 24 Σεπτεµβρίου και µετά σας εγγυώµαι ότι δεν υπάρχουν κονδύλια που να έχουν πάει σε τρολ», προκάλεσαν χθες αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Τις δηλώσεις αυτές έσπευσε να «µαζέψει» και να… διαψεύσει η εκπρόσωπος του κόµµατος, Βούλα Κεχαγιά, αναφέροντας αφενός ότι «δεν υπάρχει σύγκρουση των δύο, Τσίπρα και Κασσελάκη» και τονίζοντας αφετέρου ότι «δεν υπάρχουν τρολ, δεν υπάρχουν µαύρα χρήµατα. Με τη γνώση που έχω σας λέω ότι δεν υπήρξαν µαύρα χρήµατα και τρολ» (Σκάι).
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2kshgels3ep)
Η δήλωση Κασσελάκη δεν πέρασε απαρατήρητη από τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, που σχολίασε: «Όταν λέγαµε ότι τα µισά τρολ που γράφουν είναι µίσθαρνα όργανα ενός σκοτεινού συστήµατος δεν µας πίστευε κανείς, να που τα λένε µόνοι τους». «Η δήλωση Κασσελάκη ήταν µια καρφάρα για τον Τσίπρα τόση. Μετά τα µαύρα λεφτά και οι µαύροι λογαριασµοί στο Χ, που εγώ δεν έχω», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.


Και η επίθεση από την Πεν Νταλαούρα

Συνέχεια στο θέµα έδωσε και το γνωστό τρολ του ΣΥΡΙΖΑ Πεν Νταλαούρα, που στηρίζει τον σηµερινό πρόεδρο του κόµµατος. Σε ανάρτηση στο Χ, το τρολ επικαλείται πληροφορίες που µεταδόθηκαν σε τηλεοπτική εκποµπή και θέλουν να έχουν ξοδευτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του 2023 2.500.000 ευρώ επιπλέον της κρατικής χρηµατοδότησης. «∆ηµιουργείται λοιπόν το ερώτηµα από πού προήλθαν αυτά τα επιπλέον 2.500.000» καταλήγει στην ανάρτησή της η Πεν Νταλαούρα.

Για το κλείσιµο του ηµερήσιου φύλου της εφηµερίδας «Αυγή» µίλησε χθες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, δικαιολογώντας την απόφαση του προέδρου του κόµµατος. «Αυτό που γλιτώνουµε δεν είναι λίγο. Ξέρετε πού έχουν πάει τα εκτυπωτικά και το χαρτί; Είναι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Θα µας δώσουν τη δυνατότητα να ενισχύσουµε και την ηλεκτρονική έκδοση και το κυριακάτικο φύλλο της “Αυγής”», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2ktv2e157i9)