Το απόστημα της διαφθοράς έχει ως στόχο να σπάσει μια για πάντα ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

*Διαβάστε εδώ: Όταν ο Κασσελάκης μίλησε για τη Syriza Bank και η... κατά λάθος πλάτη που βάζει στον Μητσοτάκη

Όπως αναφέρει η στήλη «Big Mouth» του powergame.gr, ο κ. Χαρδαλιάς έχει επιλέξει τη μέθοδο «σοκ και δέος» για να εκκαθαρίσει τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής από φαινόμενα διαφθοράς, μετά και τη σύλληψη 12 εποπτών Δημόσιας Υγείας που εμπλέκονταν στο κύκλωμα εκβιαστών.

Ειδικότερα, μετά την εκκαθάριση της Διεύθυνσης Μεταφορών, στο στόχαστρο του περιφερειάρχη έχουν μπει οι Υπηρεσίες Υγειονομικού Ελέγχου, στις οποίες επιθυμεί να αλλάξει εκ βάθρων τα πάντα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της ίδιας στήλης, ο κ. Χαρδαλιάς έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του εντός των επόμενων ημερών να έχουν θεσπιστεί όλες οι διαδικασίες που θα αποτρέπουν την εκδήλωση παραβατικών συμπεριφορών, ενώ ταυτόχρονα να έχει ενδυναμωθεί και ο μηχανισμός εσωτερικού ελέγχου της Περιφέρειας.

Το σημαντικότερο όλων, όπως επισημαίνεται στο «Big Mouth», είναι ότι τα συνεργεία δευτεροβάθμιου υγειονομικού ελέγχου θα ορίζονται με κλήρωση την τελευταία στιγμή, ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα για ύποπτα «νταραβέρια» ούτε καν ως σκέψη.

«Καμία ανοχή σε ό,τι πλήττει το κύρος της Περιφέρειας και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας» είναι το μήνυμα Χαρδαλιά, ο οποίος βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τις Αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης διαφθοράς από την πρώτη στιγμή των καταγγελιών του Απριλίου.

Έτσι, δικαιολογούνται και οι κινήσεις των τελευταίων μηνών στον Κεντρικό Τομέα των Αθηνών, όπου παρακολουθούσαν στενοί συνεργάτες του περιφερειάρχη τις καθημερινές αυτοψίες συγκεκριμένων στελεχών (όλοι τελικά συνελήφθησαν).

*Διαβάστε ολόκληρο το «Big Mouth» ΕΔΩ