Το «όλον» ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσε το βράδυ της Τρίτης σε wine bar της Δάφνης ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Χρηστίδης, με αφορμή την ονομαστική του εορτή. Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, οι υποψήφιοι πρόεδροι Μιλένα Αποστολάκη και Χάρης Δούκας, συνδικαλιστές, αλλά και στελέχη του κόμματος.

Από το κάλεσμα απουσίαζαν τόσο ο Μιχάλης Κατρίνης όσο και η Νάντια Γιαννακοπούλου. Αμφότεροι εκείνη την ώρα παραχωρούσαν συνεντεύξεις στο Kontra και το Action24, αντίστοιχα. Μάλιστα το «παρών» έδωσε και ο Γιάννης Σαλαβάνος, σύζυγος της Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το γεγονός ότι δεν διασταυρώθηκαν ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Χάρη Δούκα. Πρώτος στο πάρτι του κ. Χρηστίδη έφτασε ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος ήταν ευδιάθετος και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με πολλούς από τους παρισταμένους, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ένα τραπέζι όπου βρίσκονταν δημοσιογράφοι και συνομίλησε για λίγο μαζί τους.

Την ώρα που έφευγε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, καθώς το πρωί της Τετάρτης είχε πρωινή συνέντευξη στο Mega, στο πάρτι έφτανε ο δήμαρχος Αθηναίων, συνοδευόμενος από τον στενό του συνεργάτη Κώστα Πανδή. Ούτε ο κ. Δούκας αρνήθηκε τις φωτογραφίες, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με πολλούς εκ των παρισταμένων όσο και με δημοσιογράφους.

Τέλος, το «παρών» έδωσαν οι βουλευτές Επικρατείας Δημήτρης Μάντζος και Παναγιώτης Δουδωνής, οι βουλευτές Στέφανος Παραστατίδης, Ελένη Βατσινά, Κατερίνα Σπυριδάκη και Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, συνεργάτες του Μιχάλη Κατρίνη και του Παύλου Γερουλάνου, η αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων Ρωξάνη Μπέη, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Λευτέρης Καρχιμάκης, Κώστας Τσουκαλάς κ.ά.