«Οι υποψηφιότητες είναι πλούτος στο ΠΑΣΟΚ, γιατί θα φέρουν στις κάλπες ανθρώπους που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ», δήλωσε η βουλευτής και υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Μιλένα Αποστολάκη, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

*Διαβάστε εδώ: Ανδρουλάκης - Δούκας: Δύο ξένοι στο πάρτι για την γιορτή του Παύλου Χρηστίδη

Ειδικότερα, ερωτηθείσα αν πιστεύει ότι θα δημιουργηθούν νέα δεδομένα με την ενδεχόμενη υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου, είπε: «Κάθε υποψηφιότητα στον βαθμό που μπορεί να συμβάλει στη διαμόρφωση ενός αντίπαλου δέους απέναντι στον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ είναι μια υποψηφιότητα που εισφέρει. Η χώρα έχει ανάγκη από ένα αντίπαλο προοδευτικό πλειοψηφικό δέος απέναντι στη σημερινή κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό αυτός είναι ο στόχος».


Για την υποψηφιότητα Δούκα

Αναφορικά με τη συζήτηση για το αν η υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα είναι σε αντίθεση με το καταστατικό του κόμματος, επισήμανε: «Ένας στόχος μου σε αυτή την μεγάλη απόφαση είναι να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι στις κάλπες, για να δυναμώσουν την επανεκκίνηση του ΠΑΣΟΚ, άρα αυτή η συζήτηση με το κάποιος, κάπου, κάποτε είναι μια συζήτηση που δεν βοηθάει αυτό το στόχο».

«Το καταστατικό τα απαντάει όλα, τα λύνει όλα, θα το λύσει και αυτό. Ας βγάλουμε προς τα έξω την εικόνα ενός σοβαρού κόμματος που βάζει πάνω από όλα μια πολιτισμένη διαδικασία, που τα Εγώ υποχωρούν μπροστά στο Εμείς», πρόσθεσε.

Η Μιλένα Αποστολάκη  στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή                           10 -07-24