Ένα σημαντικό “χτύπημα” κατά του Παύλου Πολάκη κατάφερε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς ο πρώτος θα βρεθεί χωρίς την βουλευτική του ασυλία σε μία πολύ δύσκολη θέση.

Έτσι, στα ποινικά δικαστήρια θα κληθεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, αφού αρθεί αρμοδίως η βουλευτική του ασυλία, να αποδείξει ότι οι εισαγγελείς Διαφθοράς, οι οποίοι έχουν αρχειοθετήσει την υπόθεση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την σκευωρία της Novartis, δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους, όπως ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης έχει αναφέρει σε διαδοχικές αναρτήσεις του στην πλατφόρμα Χ.

Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης καταφέρεται κατ’ επανάληψη με σκαιό τρόπο κατά του Άδωνι Γεωργιάδη από την πλατφόρμα Χ, για την ίδια υπόθεση, γεγονός το οποίο οδήγησε τελικά τον υπουργό Υγείας να καταθέσει σήμερα μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη.

Από την δική του πλευρά, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανήρτησε την μήνυση στον προσωπικό του λογαριασμό, στην πλατφόρμα Χ, συνοδευόμενη από την εξής γραπτή δήλωση:

“Όπως είχα προαναγγείλει σήμερα κατέθεσα την μήνυσα κατά του Παύλου Πολάκη και ακολουθεί και η Αγωγή. Έδειξα υπερβολική ανοχή στις συκοφαντίες και στην συνεχόμενη λάσπη από τον συγκεκριμένο. Θα έρθει λοιπόν στο Δικαστήριο και θα λογοδοτήσει και για τις εναντίον μου και για τις εναντίον των εισαγγελέων που με αρχειοθέτησαν κατηγορίες. Ελπίζω να μην ζητήσει να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική του ασυλία. Νέα μήνυση και αγωγή θα καταθέτω πλέον κάθε φορά που κάποιος αμφισβητεί την ηθική μου συγκρότηση”.