Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τέταρτη θεματική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, με τίτλο «Τα αντι-SOS» και καλεσμένο τον Βασίλειο Βέλκο, CO-CEO & CO – Founder της Code.Hub Group of Companies.

Με τη θεματική «Δουλειές του μέλλοντος και upskilling: Το μέλλον της εργασίας με ΑΙ» συνεχίζονται οι θεματικές εκδηλώσεις, με τη μορφή workshops, της ΟΝΝΕΔ. Έξι θεματικές εκδηλώσεις, το περιεχόμενο των οποίων προκρίθηκε μετά από poll στα social media της Οργάνωσης.

Στην τέταρτη θεματική εκδήλωση, ο καλεσμένος της ΟΝΝΕΔ, Βασίλειος Βέλκος, συζήτησε με μέλη και στελέχη της Οργάνωσης για το μέλλον της εργασίας στην Ελλάδα και την ανάπτυξη και αναβάθμιση των δεξιοτήτων.

Δείτε φωτογραφίες:

onned-ekdilosi__1_
onned-ekdilosi__2_
onned-ekdilosi__3_
onned-ekdilosi__4_
onned-ekdilosi__5_
onned-ekdilosi__6_


Ο Βασίλειος Βέλκος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης αναδιαμορφώνει τον εργασιακό χώρο, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες αλλά και απαιτήσεις για δεξιότητες. Η απασχόληση θα επηρεαστεί έντονα τις επόμενες δεκαετίες από την ΑΙ, με επαγγέλματα να αναδύονται και άλλα να αλλάζουν ριζικά. Το upskilling είναι κρίσιμο για την προσαρμογή των εργαζομένων στις νέες συνθήκες, την επαγγελματική ανάπτυξη και επιτυχία».

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ορφέας Γεωργίου, δήλωσε: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη έχει ενσωματωθεί στην καθημερινή μας ζωή σε όλους τους τομείς. Διευκολύνει τις καθημερινές μας δραστηριότητες αλλά αλλάζει και τις συνθήκες στην αγορά εργασίας, με αποτέλεσμα σε πολλούς από εμάς να προκαλεί ανασφάλεια. Ευχαριστούμε τον Βασίλη Βέλκο που αποδέχθηκε την πρόσκληση μας ώστε να μας βοηθήσει να εντοπίσουμε όλα εκείνα τα εργαλεία που θα μας διευκολύνουν να προσαρμοστούμε στις νέες αυτές συνθήκες».