Tα «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ «είναι δέκα άνθρωποι, ξεπεσμένοι στιχουργοί και διάφοροι άλλοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Σπίρτζης, εξαπολύοντας επίθεση σε εκείνους που μέσω διαδικτύου στηρίζουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, και βάζουν στο στόχαστρο όσους διαφωνούν μαζί του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας: «Εγώ θα σας κάνω μια ερώτηση. Υπάρχουν εθελοντές που ασχολούνται με το διαδίκτυο και συγκεκριμένα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, όχι με τη Νέα Δημοκρατία, με το τι κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση που έχει αναστενάξει όλος ο τόπος;».

Συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχουν και τα τρολ, τα επώνυμα και τα ανώνυμα, τα οποία ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι δεν πάει καλά».

Τέλος, στην ερώτηση του δημοσιογράφου του ΟΡΕΝ: «Άρα κάποιοι πληρώνονται για να υποστηρίζουν τον Κασσελάκη στα social media;», ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε: «Βέβαια. Εγώ ζήτησα τον κατάλογο των ανθρώπων που έχουν έμμισθη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με οποτεδήποτε μέσω του ΣΥΡΙΖΑ».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2mjq9g5h63d)