Για τον δομικό ανασχηματισμό που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

*Διαβάστε εδώ: Κυβέρνηση: Σαρωτικός ο ανασχηματισμός των γενικών γραμματέων - Τα ονόματα στην πόρτα της εξόδου

«Ο πρωθυπουργός , όπως έκανε και στο κυβερνητικό σχήμα, θα κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις που πρέπει και στους γενικούς γραμματείς, προκειμένου να είμαστε ακόμα πιο αποδοτικοί», ανέφερε αρχικά.

«Προφανώς και μέσα σε όλα αυτά τα οποία υπήρχαν ως μήνυμα από τις ευρωεκλογές ήταν και κάποιες συμπεριφορές, οι οποίες μπορεί να ήταν και προβληματικές σε κάποιες περιπτώσεις. Αυτό το έχει πει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός και μέσα σε όλα αυτά που πρέπει να αλλάξουμε και αλλάζουμε από τις εκλογές και μετά είναι κι αυτές οι συμπεριφορές», επισήμανε.

«Αμέσως μετά τις εκλογές, είδαμε κάποια πρώτα δείγματα της επανεκκίνησης, η οποία επιχειρείται στην κυβέρνηση, μια επανεκκίνηση που θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ταχύτητα, σε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας και αυτού του συμβολισμού της επανεκκίνησης θα δοθεί στη ΔΕΘ, συνεχίζοντας μια πορεία που έχουμε ήδη χαράξει», κατέληξε.

Ο Νίκος Ρωμανός  στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή                              11 -07-24