Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Γιάννης Σαρακιώτης μίλησε στον Ρ/Σ Παραπολιτικά 90,1 στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ», με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα.

Κληθείς να σχολιάσει τη συζήτηση που έχει ανοίξει περί μαύρων χρημάτων και περί τρολ στον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «όταν λέει κάποιος ότι εγώ θα είμαι τίμιος, θα δουλέψω κ.λπ., τι σημαίνει, ότι οι προηγούμενοι δεν δουλεύανε ή δεν είναι τίμιοι; Η αρχική ανάρτηση του κ. Κασσελάκη έλεγε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ τον δικό μου δεν θα έχουμε μαύρα χρήματα, δεν θα έχουμε τραπεζικό δανεισμό, αυτά που δεν υπήρχαν και προηγουμένως δηλαδή. Υπήρχε τραπεζικός δανεισμός πριν στον ΣΥΡΙΖΑ; Όχι, δεν έχουμε κανένα δάνειο».

«Θεωρώ ότι υπάρχουν ζητήματα τα οποία πρέπει να επιλύσουμε και εφόσον επιλύσουμε οργανωτικά κατά κύριο λόγο ζητήματα, στο κόμμα μας θα ξημερώσει μια πολύ καλύτερη μέρα», συμπλήρωσε ο κ. Σαρακιώτης.

Άρα λέτε ότι δεν άφησε αιχμές για την περίοδο Τσίπρα ο κ. Κασσελάκης, τόνισε σε αυτό το σημείο ο δημοσιογράφος, με τον κ. Σαρακιώτη να απαντάει ότι «από την ανάρτησή του ουσιαστικά σηματοδοτεί τι σχεδιάζει, πώς σκέφτεται τον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης μέρας, δεν άφησε μομφή για την προηγούμενη διακυβέρνηση».

«Είμαι βέβαιος ότι και ο Αλ.Τσίπρας και ο Στ. Κασσελάκης πονάνε τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και είμαι βέβαιος ότι η βελτίωση των σχέσεών τους και η εξομάλυνση το επόμενο χρονικό διάστημα μόνο προς όφελος του κόμματός μας και της παράταξής μας θα είναι. Περάσανε ένα διάστημα με εντάσεις, δεν θα κάνω εγώ τον διαιτητή και θα πω "φταίει ο ένας ή ο άλλος", εγώ θεωρώ ότι η εξομάλυνση των σχέσεων μόνο θετικά θα έχει», επισήμανε ακόμη.

Για το ζήτημα της «Αυγής» ανέφερε ότι «πρωτεύων στόχος πρέπει να είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας των εργαζομένων της "Αυγής" και του ραδιοφώνου Στο Κόκκινο και είμαι βέβαιος ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου να μη χάσει κανένας εργαζόμενος τη θέση του».