Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Χρήστο Σπίρτζη και τον γνωστό στιχουργό Νίκο Μωραΐτη, ο οποίος σχολιάζει στα social media τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

*Διαβάστε εδώ: O Μωραΐτης απαντά στον Σπίρτζη: Εμένα εννοεί ξεπεσμένο στιχουργό, δεν με χαλάει

Ο στιχουργός θεώρησε πως ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του OPEN, τον «φωτογράφισε» ως ένα από τα τρολ της Κουμουνδούρου, με τον ίδιο να απαντά σε έντονους τόνους στον Χρήστο Σπίρτζη με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ.

«Εμένα εννοεί ''ξεπεσμένοι στιχουργοί, δεν θυμάμαι και καμιά επιτυχία''. Δεν με χαλάει. Εδώ δεν θυμάται ότι είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε ο Νίκος Μωραΐτης. «Ας τολμήσει να πει επωνύμως ότι μισθοδοτούμαι. Επωνύμως. Όχι ''περιγραφές''. Για να μπορέσω να κάνω αγωγή», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.


"Αύριο πρέπει να τον φάει"

Λίγο αργότερα, ο Χρήστος Σπίρτζης έδωσε συνέχεια στην κόντρα και απάντησε με ανάρτησή του στο Χ, δημοσιεύοντας το επίμαχο απόσπασμα που προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Μωραΐτη, αλλά και μια εικόνα στην οποία φαίνεται ένα μήνυμα που δέχθηκε ο στιχουργός -το οποίο πιθανότατα ανέβασε από λάθος στο διαδίκτυο- από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Στέφανου Κασσελάκη, Μπάμπη Παπαδάκη.

Ειδικότερα, στην ανάρτηση φαίνεται ένα μήνυμα από τον Μπάμπη Παπαδάκη, που γράφει «αύριο πρέπει να τον φάει».

«"Αύριο πρέπει να τον φάει". Ελπίζω να το δει ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας. Μπορεί να μην πήραμε κατάλογο των μισθοδοτούμενων από τον πρόεδρο και τη γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά τουλάχιστον μάθαμε από λάθη, μη επαγγελματικά», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Ο κ. Μωραΐτης που καθημερινά ασχολείται μαζί μου και με όποιον διαφωνεί με τον Σ. Κασσελάκη, όπως αποδεικνύεται από βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος, συνομιλεί με τον κ. Μπάμπη Παπαδάκη, δ/ντή Γραφείου Τύπου του Προέδρου. Εθελοντικά φαντάζομαι. Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να δώσει εξηγήσεις. Ακόμη και αν μόλις κατέβηκε από τον κ. Μωραΐτη», συνεχίζει.



Η νέα απάντηση Μωραΐτη

Λίγη ώρα αργότερα, ο Νίκος Μωραΐτης απάντησε εκ νέου στον Χρήστο Σπίρτζη, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό: «Έχω προσωπικές σχέσεις με πολλούς στον ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλα κόμματα, οι οποίοι έσπευσαν να μου συμπαρασταθούν στη σημερινή σας χυδαιότητα. Ευθέως. Σας προκαλώ να αναφέρετε το όνομά μου ότι μισθοδοτούμαι, για να προχωρήσω σε αγωγή. ΕΥΘΕΩΣ. Τα σημιτικά που ξέρετε όχι σ’ εμένα».