Απάντηση στη διαδικτυακή επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του ο Παύλος Πολάκης έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και τη δίκη για την οποία βρίσκονται στο εδώλιο ο πρώην εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής και η σύζυγός του, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου.

Σε αυτήν, ο νυν υπουργός Υγείας σημειώνει ότι ο Παύλος Πολάκης «παρεμβαίνει σε μία εν εξελίξει διαδικασία», μετά την εισαγγελική πρόταση και πριν από την απόφαση της έδρας, σημειώνοντας ότι προσπαθεί να «πιέσει τους δικαστές προς την ενοχή».

«Εγώ εμπιστεύομαι τη Δικαιοσύνη, σιγά μη φοβούνται τον Πολάκη», σημείωσε, με την αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών να συνεχίζεται, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του Σφακιανού ο υπουργός Υγείας για συκοφαντική δυσφήμηση.

Όπως ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του, «ο Παύλος Πολάκης ως εν ενεργεία αναπληρωτής υπουργός Υγείας έβγαινε κάθε μέρα και έλεγε ότι ο Σταμάτης Πουλής είναι ένοχος, ασκώντας, σύμφωνα και με την απόφαση του ΕΔΔΑ, παράνομη πίεση για να ασκηθούν διώξεις. Ήρθε στο Δικαστήριο ασκώντας bullying στους δικαστές, παράτυπα, ενώ δεν ήταν διάδικος, οι οποίοι τον δέχθηκαν στη δίκη την ίδια στιγμή που κατηγορούσε τη Δικαιοσύνη ως πιασμένη, για να μην αφήσει τους δικαστές να αποφασίσουν ελευθέρως ως το Σύνταγμα ορίζει. Τώρα παρεμβαίνει εκ νέου σε μία εν εξελίξει διαδικασία, προσπαθώντας να πιέσει τους δικαστές προς την ενοχή, ενώ γνωρίζει ότι οι εισαγγελικές προτάσεις εξ ορισμού είναι καταδικαστικές, πάλι κάνει παρέμβαση! Είμαι βέβαιος ότι οι δικαστές δεν υποκύπτουν σε τέτοιου τύπου παράνομες παρεμβάσεις και ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους με γνώμονα τη συνείδησή τους και μόνον. Εγώ εμπιστεύομαι τη Δικαιοσύνη, σιγά μη φοβούνται τον Πολάκη! (Και πώς προδικάζει το αποτέλεσμα της δίκης ο κ. Πολάκης, ξέρει κάτι;)».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη