Σε ενημέρωση για το έργο καθαρισμού των γκράφιτι στη Θεσσαλονίκη προχώρησε ο δήμαρχος, Στέλιος Αγγελούδης, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook.

«Την υπόθεση "Καθαρή Θεσσαλονίκη" πρέπει να την πάρουν στα χέρια τους και οι πολίτες. Θα επαναλαμβάνουμε τακτικά αυτές τις πρωτοβουλίες και θέλουμε να είναι όσο το δυνατό πιο μαζικές» έγραψε ειδικότερα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέλιου Αγγελούδη:

«Με τη συντονισμένη δράση καθαρισμού που πραγματοποιήσαμε σε έξι διαφορετικά σημεία της πόλης, πάρκα και πλατείες, στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα ότι σε αυτή την πόλη δεν έχει θέση η δικτατορία της ασχήμιας. Η κακοποίηση του δημόσιου χώρου δεν μπορεί να γίνεται εσαεί αποδεκτή. Την υπόθεση "Καθαρή Θεσσαλονίκη" πρέπει να την πάρουν στα χέρια τους και οι πολίτες.



Θα επαναλαμβάνουμε τακτικά αυτές τις πρωτοβουλίες και θέλουμε να είναι όσο το δυνατό πιο μαζικές. Η πόλη μας είναι όμορφη και θέλουμε να την κρατήσουμε όμορφη. Αυτό είναι στο χέρι όλων μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση και στην εταιρεία Isomat Greece για την παροχή όλου του υλικού για τον καθαρισμό».