Στο θέμα της Attica Bank αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδηςκάνοντας λόγο για «αμαρτωλή ιστορία» και επικρίνοντας τη στάση του Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ACTION24 και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ανέφερε αρχικά: «Πιο αμαρτωλή ιστορία από την Τράπεζα Αττικής στο τραπεζικό σύστημα δεν υπάρχει. Και οι αμαρτίες βαρύνουν σχεδόν κατά αποκλειστικότητα το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, επι κυβερνήσεως του οποίου το κράτος έβαλε μέσω του Ταμείου Μηχανικών αλλά και της κυβερνήσεως έναν σκασμό λεφτά, λεφτά τα οποία εξαερώθηκαν και η τράπεζα έπρεπε να οδηγηθεί σε εκκαθάριση και κλείσιμο μηδενίζοντας τις καταθέσεις και τις περιουσίες που είχαν επενδύσει»

Στη συνέχεια ο υπουργός αναφέρθηκε στις κινήσεις της κυβέρνησης της ΝΔ και ευχήθηκε να ολοκληρωθεί η επένδυση, χαρακτηρίζοντάς την ως την καλύτερη λύση. «Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτά που λέει ο Κασσελάκης», είπε και πρόσθεσε: «Μου κάνει τρομερή εντύπωση που ο κ. Κασσελάκης, που υποτίθεται ότι γνωρίζει από τραπεζικά και καπιταλισμό, αντιδράει σε μια καταφανώς ωφέλιμη συμφωνία».

Καταλήγοντας ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για κάποιον που αντιδρά, είναι γιατί θέλει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα κάποιας άλλης τράπεζας».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2nbxpsbu929)