Στην προεκλογική του εκστρατεία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Κανελλάκης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί», με τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Σωτήρη Ξενάκη.

*Διαβάστε εδώ: ΠΑΣΟΚ: Χωρίς ψηφοφόρους οι πράσινες κάλπες - Μόνο το 42,2% θα συμμετέχει στις εκλογές και το 30,3% τις θεωρεί (μάλλον) περιττές

«Κάθε μέρα και πιο δυναμικά, πιο τολμηρά και πιο γενναία μπαίνουμε μέσα στον λαό. Μιλάμε με τον λαό, πάμε κοντά στον πολίτη, δεν καθόμαστε στα γραφεία, δεν περιοριζόμαστε στις γραβάτες, δεν περιοριζόμαστε στον ναρκισσισμό μας και στην φιλοδοξία μας και στην μωροφιλοδοξίας μας, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα του λαού εξάλλου σαράντα χρόνια δημοσιογράφοι είμαστε δεν περιμένουμε τώρα να μάθουμε τα προβλήματα του ελληνικού λαού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν είναι μωροφιλόδοξοι διάφοροι υποψήφιοι, απάντησε θετικά.

«Οι περισσότεροι. Τι έχουν προσφέρει στον ελληνικό και από το ΠΑΣΟΚ και από τη ΝΔ και από το ΣΥΡΙΖΑ και από το ΚΚΕ, εκτός κάποιων εξαιρέσεων που είναι σοβαροί;», διερωτήθηκε.


«Έθεσα υποψηφιότητα για να μιλήσω για τις θέσεις μου, για να μιλήσω για τον μεγάλο Ανδρέα Παπανδρέου»

Ερωτηθείς αν ισχύει ότι έθεσε υποψηφιότητα για να καταγραφεί και να αποσυρθεί, απάντησε: «Η προβοκάτσια βασιλεύει σε αυτή τη χώρα. Η προβοκάτσια, το μίσος, η διχόνοια, ο φθόνος βασιλεύουν. Πως θα σε βγάλουν από τη μέση, πρέπει να βρούμε κάτι να τον υπονομεύσουμε να φύγει από τη μέση. Όχι δεν μεγάλε, δεν μπήκα ούτε για να αποσυρθώ ούτε μπήκα για να κάνω τα χατίρια κάποιων. Μπήκα για να μιλήσω για τις θέσεις μου, για να μιλήσω για τον μεγάλο Ανδρέα Παπανδρέου».

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συναρμολογήσει τα κομμάτια του. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μαζέψει τον κόσμο του. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ έφυγε δυσαρεστημένος από την πολιτική κάποιων, την υπονόμευση κάποιων, την προβοκάτσια κάποιων και τη διχόνοια μεταξύ τους», επισήμανε.

Ερωτηθείς ποιον υποψήφιο θα στηρίξει στην περίπτωση που δεν περάσει στο δεύτερο γύρο, απάντησε: «Θα δω ποιον θα ψηφίσω, ακόμα δεν έχω αποφασίσει, αλλά θα αποφασίσω τον καλύτερο. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η μωροδοξία τους, αυτός ο ναρκισσισμός τους να γίνουμε πρόεδροι.. «Είμαι έτοιμη για πρωθυπουργός», λέει η άλλη, από πού κι ως πού είσαι έτοιμη για πρωθυπουργός κυρία μου; Ποιος σε έχρησε πρωθυπουργό, με ποια προσόντα είσαι έτοιμη για πρωθυπουργός και ποιο είναι το έργο σου και σένα και όλων; Εγώ προκαλώ να κάνουμε ένα debate».

«Αν δεν με δεχτούν λόγω των υπογραφών, θα κατέβω αυτόνομος. Θα πω δέχομαι και σέβομαι τις αξίες και το καταστατικό, αλλά υπάρχουν κι αυτές οι παράμετροι, δεν θέλετε να με συμπεριλάβετε στη δεύτερη κούρσα θα κατέβω αυτόνομος», κατέληξε.