Συνεχίζεται η συζήτηση για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Πέτρο Παππά να σχολιάζει μεταξύ άλλων και το κάλεσμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, προς τους πολίτες, αρκετούς από τους οποίους δέχθηκε στα γραφεία του κόμματος για να συζητήσουν.

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής (12/7) στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ και είπε επί του θέματος: «Καλό ο αρχηγός να κάνει πάντα ένα reality check».

Στη συνέχεια, ο κ. Παππάς σχολίασε ότι τα στελέχη παρουσιάζουν ενίοτε στους αρχηγούς εικόνα διαστρεβλωμένη και για δικά τους συμφέροντα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε δει αρχηγούς να είναι σε μια φούσκα». Και πρόσθεσε: «Είναι πιο πραγματική εικόνα από τη συζήτηση για μια θολή Κεντροαριστερά, που δεν ξέρεις από πού αρχίζει και πού τελειώνει».

Ο κ. Παππάς επισήμανε: «Για τον κόσμο δε σημαίνει τίποτα η Δεξιά ή η Αριστερά», ενώ σε άλλο σημείο της συζήτησης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φοβάται τίποτα λέγοντας: «Όλα στο φως».

Ο κ. Παππάς επιπροσθέτως σχολίασε: «Να σταματήσουμε να συζητάμε μια διαχειριστική υπόθεση του ΣΥΡΙΖΑ που δεν αφορά στην πραγματικότητα τον πολύ κόσμο. Όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν μαύρα ταμεία. Η συζήτηση φθείρει» και καταλήγοντας επιβεβαίωσε σχετικά με όσα ακούστηκαν «για στελέχη που δεν έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2nc8mpv0181)