Με μία ανάρτηση στο Instagram ο Γιάννης Μπρατάκος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Επαγγελματικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ). Ο κ. Μπρατάκος μεταξύ άλλων τονίζει πως είναι «δέσμευσή μου, η περαιτέρω ανάδειξη του ΕΒΕΑ σε αξιόπιστο σύμβουλο και συνομιλητή της Πολιτείας, ενδυναμώνοντας τη φωνή των ελληνικών επιχειρήσεων».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Με τη δύναμη των ελληνικών επιχειρήσεων, με το ταλέντο και τις ικανότητες των ανθρώπων τους, η χώρα μας δημιουργεί μια ισχυρή και ανθεκτική οικονομία. Προσελκύει επενδύσεις, παράγει προϊόντα υψηλής αξίας και δημιουργεί ποιοτικές θέσεις εργασίας. Όραμά μας είναι αυτό να γίνει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.


Και στην εκπλήρωση αυτού του οράματος, δηλώνω παρών", θέτοντας υποψηφιότητα για την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ενός θεσμού-συμμάχου της επιχειρηματικότητας για περισσότερο από έναν αιώνα. Δέσμευσή μου, η περαιτέρω ανάδειξη του ΕΒΕΑ σε αξιόπιστο σύμβουλο και συνομιλητή της Πολιτείας, ενδυναμώνοντας τη φωνή των ελληνικών επιχειρήσεων. Και απαρέγκλιτος στόχος μου, να κάνουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο Άλμα Μπροστά».