«Έχω ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τις αλλαγές που χρειάζεται η διοίκηση του κράτους και για τις αλλαγές που χρειάζεται το παραγωγικό μοντέλο αυτό» σημειώνει ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος.

Αυτήν την πρόταση, που την έχω καταθέσει εδώ και καιρό, θέλω να τη συζητήσω» ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος και μίλησε για το σχέδιό του για τη χώρα:

«Όσο σχολιάζουμε ο ένας στον άλλον, χάνουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου» είπε ερωτώμενος για συνυποψηφίους του, και συνέχισε: «Ρωτάει ο κόσμος, θα αλλάξετε κάτι; Αν γίνετε αύριο Κυβέρνηση θα μείνουν όλα ίδια; Περίπου τρεισήμισι εκατομμύρια Ελληνίδες και Έλληνες φεύγουν από τις κάλπες γιατί θεωρούν ότι τίποτα δεν αλλάζει».

Γερουλάνος: Η δύναμη του ΠΑΣΟΚ είναι ότι, πάντοτε, εκπροσωπούσε σοβαρές αλλαγές

Ο κ. Γερουλάνος στάθηκε στο γεγονός πως, ανέκαθεν, το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπούσε τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα: «Η δύναμη του ΠΑΣΟΚ είναι ότι, πάντοτε, εκπροσωπούσε σοβαρές αλλαγές σε ό,τι αφορά το πώς διοικείται η χώρα και το πώς λειτουργεί η οικονομία. Σήμερα, έχουμε ένα μοντέλο γύρω από το Μαξίμου, το οποίο συγκεντρώνει την εξουσία και τον πλούτο. Παλιά, είχες και 10 Υπουργούς που συναποφασίζανε για τα πράγματα. Σήμερα έχεις ένα Μαξίμου το οποίο ελέγχει τα πάντα. Εμείς, θέλουμε η εξουσία να πάει όσο πιο κοντά στον πολίτη γίνεται, ώστε ο πλούτος να διαχέεται εκεί που πολλαπλασιάζεται».

Μιλώντας για τους στόχους του κόμματος τα επόμενα χρόνια, ο Βουλευτής Α’ Αθήνας υπογράμμισε πως: «Η πορεία που ξεκινάμε τώρα θα τελειώσει στις εθνικές εκλογές, στις οποίες το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κοιτάζει τη Νέα Δημοκρατία στα μάτια και να την κερδίσει».