Επίθεση στον κύκλο των συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης ενώ έδωσε και απαντήσεις για την επιστολή από 70 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγορούν για «αντικαταστατική και αντικομματική συμπεριφορά» και ζητούν την άμεση διαγραφή του από το κόμμα.

«Εύχομαι να διαγραφώ από τον Κασσελάκη», είπε σε σημείο των τηλεοπτικών δηλώσεών του.

«Όποιον διαφωνεί πρέπει να τον διαγράφεις; Ας με διαγράψει. Εμένα καλό θα μου κάνει. Εύχομαι να διαγραφώ, θα είναι τιμή μου να διαγραφώ από ομάδες ανθρώπων που μιλούν με υβριστές του ΣΥΡΙΖΑ, από ανθρώπους που κατηγορούν και ρίχνουν λάσπη στον Αλέξη Τσίπρα για μαύρα χρήματα», τόνισε μιλώντας στο Attica TV.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2nrdzwd94ih)
«70 μέλη είναι, όχι εκλεγμένα μέλη, από τις 230.000 μέλη που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής (12/7) στο Attica TV.

«Καλό θα ήταν, επειδή προαγγέλθηκε από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη λίγες ώρες πριν. Προαναγγέλθηκε όχι επίσημα, γιατί δεν βγήκε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης ή κάποιος συνεργάτης του που να λέει ότι παραπέμπουμε τον Χρήστο Σπίρτζη για διαγραφή αλλά προαναγγέλθηκε από τον Νίκο τον Μωραΐτη που είναι υβριστής μας, όχι μόνο δικός μου και του Κώστα του Ζαχαριάδη και του Γιώργου του Βασιλειάδη, και όποιου άλλου διαφωνεί με το Στέφανο Κασσελάκη», πρόσθεσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2nrhct6ylbl)


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2nr8xwuvkwp)

Παράλληλα, υποστηρίξε πως «αποκαλύφθηκε ότι υπάρχει μια πολύ στενή σχέση και συνεργασία του διευθυντή του γραφείου Τύπου με τους υβριστές μας».

«Μπαίνουν τα εξής ερωτήματα: Οι υβριστές μας στο διαδίκτυο και μάλιστα με πολλή ανοίκειο τρόπο, με σεξιστικά υπονοούμενα, με χαρακτηρισμούς, μιλάμε για αθλιότητες, όχι για βούρκο, για βόθρο... Αφού δεν τον εκφράζει κανένας άλλος, τότε θα έπρεπε να είχε φύγει ο διευθυντής τύπου που έχει την ίδια στιγμή που έγινε αυτή η αποκάλυψη.

Αν δεν τον εκφράζουν οι 70 που είναι στρατός του, αν δεν τον εκφράζει ο αδελφός του, αν δεν τον εκφράζουν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που μας υβρίζουν, δεν τον εκφράζει ο Νίκος ο Μωραΐτης που μιλάει με το διευθυντή του, τότε ποιος τον εκφράζει; Ας τους απομακρύνει τότε».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2nr5d19ds0h)