Την εκτίμηση του Έλον Μασκ φαίνεται πως έχει Ο νεαρός νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής και Youtuber από την Κύπρο Φειδίας Παναγιώτου, φαίνεται πως τυγχάνει της εκτίμησης του Έλον Μασκ, καθώς ο δισεκατομμυριούχος αναδημοσίευσε δύο βίντεό του μέσα σε λίγες ώρες.

Ο ιδιοκτήτης του Χ, το απόγευμα του Σαββάτου (13/7) αναδημοσίευσε ένα βίντεο του Φειδία από το ευρωκοινοβούλιο, στη διάρκεια του οποίου ανακοινώνει ένα διαδικυτιακό δημοψήφισμα, ώστε ο κόσμος να του υποδείξει αν πρέπει να στηρίξει ή να καταψηφίσει την υποψηφιότητα της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν για την ηγεσία της Κομισιόν, κάτι που χαρακτηρίζει ως «πολύ σημαντικό θέμα».


«Ο Φειδίας έχει δίκιο. Είναι πάρα πολύ σημαντική απόφαση» γράφει ο Έλον Μασκ στο twitter αναδημοσιεύοντας το βίντεο του νεαρού ευρωβουλευτή.

Για την ιστορία στο «δημοσψήφισμα» μέσω twitter οι ακόλουθοι του Φειδία στην συντριπτική του πλειοψηφία λένε να καταψηφίσει την Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν.



Νωρίτερα ο εκκεντρικός επιχειρηματίας είχε αναπαράγει ένα ακόμα βίντεο του νεαρού ευρωβουλευτή, δίνοντας συγχαρητήρια για την εκλογή του.

Αυτό ο Φειδίας δεν το άφησε ασχολιάστο και ανέβασε βίντεο, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή του Μασκ ως «το ωραιότερο δώρο».