«Ο κύριος Πολάκης δεν πρόσβαλε με χυδαιότητα την Μαρία Συρεγγέλα, αλλά κάθε Ελληνίδα που παλεύει καθημερινά», επισήμανε σε ανάρτησή της στο Facebook η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, με αφορμή τη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε χθες, Δευτέρα 15/07, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη γραμματέα της ΝΔ.

*Διαβάστε εδώ: Παύλος Μαρινάκης: Ζητάμε διαγραφή Πολάκη για την επίθεση στη Συρεγγέλα

«Η βαθιά υποτίμηση της γυναίκας είναι το θεμέλιο της πατριαρχίας που υποτίθεται ότι πολεμάει η Αριστερά. Η «δουλειά» στην οποία υποτιμητικά αναφέρεται ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης είναι εκείνη που κρατάει όρθιες τις οικογένειες και την ελληνική κοινωνία», σημείωσε ακόμα η κ. Ζαχαράκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του παρέμβασης σε εκπομπή του Attica TV, εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στη Μαρία Συρεγγέλα, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων φράσεις όπως «βουλώστε το» και «άντε να κάνεις καμιά δουλειά».


Ολόκληρη η ανάρτηση της Σοφίας Ζαχαράκη

Η βαθιά υποτίμηση της γυναίκας είναι το θεμέλιο της πατριαρχίας που υποτίθεται ότι πολεμάει η Αριστερά. Η «δουλειά» στην οποία υποτιμητικά αναφέρεται ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης είναι εκείνη που κρατάει όρθιες τις οικογένειες και την ελληνική κοινωνία.

Ο κύριος Πολάκης δεν πρόσβαλε με χυδαιότητα την Μαρία @maria_syrengela αλλά κάθε Ελληνίδα που παλεύει καθημερινά. Κόντρα στα στερεότυπα, την υποτίμηση και την αμφισβήτηση. Κόντρα σε κάθε έναν που την αντιλαμβάνεται όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.