Δεν τίθεται θέμα διαγραφής του Παύλου Πολάκη, μετά τις δηλώσεις κατά της Μαρίας Συρεγγέλα όπως δηλώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε εδώ: Επίθεση Πολάκη σε Συρεγγέλα: Βούλωσέ το και άντε να κάνεις καμιά δουλειά

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης, εχθές εξαπέλυσε επίθεση κατά της γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα, λέγοντάς της «βούλωσέ το και άντε να κάνεις καμιά δουλειά».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κάποια στελέχη κάνουν λόγο για ''φραστικό ατόπημα'', όλοι ωστόσο επιμένουν ότι η ουσία του θέματος ήταν ότι εκατοντάδες ανασφάλιστοι δεν μπορούσαν να γράψουν τα φάρμακά τους.

Όπως δηλώνουν, μάλιστα, ''η κυβέρνηση επιχειρεί να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα, αντί να μείνει στην ουσία του θέματος, λέει ψέματα για τους ανασφάλιστους πολίτες''.

Η συγγνώμη Κασσελάκη στη Συρεγγέλα

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις εκατέροθεν δηλώσεις, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε την Μαρία Συρεγγέλα όπου και απολογήθηκε για το συμβάν ζητώντας συγγνώμη, όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. Συγκεκριμένα, ζήτησε μέσω της ίδιας να μεταφέρει στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα πρέπει ο ίδιος να τοποθετηθε για τα όσα είχε πει στο παρελθόν ο βουλευτής Δράμας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μιλώντας γι'αυτόν είχε μιλήσει ομοφοβικά εναντίον του.