Ως «απαράδεκτη φρασεολογία», χωρίς όμως σεξιστικά χαρακτηριστικά, χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τον δημοσιογράφο Θανάση Φουσκίδη, τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης κατά την παρέμβασή του χθες σε τηλεοπτική εκπομπή σε βάρος της Μαρίας Συρεγγέλα. 

«Χθες εκτραχύνθηκε η συζήτηση, την εκτράχυνε ο κ.Πολάκης. Δεν είχε σεξιστικά χαρακτηριστικά πλην όμως ήταν μια απαράδεκτη φρασεολογία που αδικεί και την ίδια την παρέμβαση και το περιεχόμενο. Οι συμπεριφορές μας καλό είναι να μην αδικούν το περιεχόμενο των πολιτικών μας παρεμβάσεων», είπε επίσης, ενώ ερωτηθείς αν θα πρέπει να διαγραφεί είπε πως «υπάρχουν όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει μια οργανωτική δομή».

Αναφορικά με την παρέμβαση στο θέμα της ενέργειας, ο Γιώργος Καραμέρος είπε ότι «η φορολόγηση των παρόχων και η επιδότηση των καταναλωτών έχει ξαναγίνει, λύθηκε το πρόβλημα της κερδοσκοπίας στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος; Όχι, άρα εδώ χρειάζεται παρέμβαση στη διαμόρφωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος σε αυτό το σύστημα το οποίο είναι εξόχως προβληματικό. Και πρόσθεσε πως «όσες συσκέψεις και να κάνει συγκρούεται ο Μητσοτάκης του 28% σε πανικό με τον Μητσοτάκη του 41% που έχει διαμορφώσει συνθήκες ζούγκλας την αγορά είτε μιλάμε για τις τιμές είτε μιλάμε για την εργασία».

Ο Γιώργος Καραμέρος  στους Θανάση Φουσκίδη & Στέλλα Γκαντώνα                   16-07-24