Τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε η Μαρία Συρεγγέλα, απαντώντας στη «συγγνώμη» που της ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης για τη λεκτική επίθεση του βουλευτή σε βάρος της.

«Η μοναδική ειλικρινής συγνώμη είναι η έμπρακτη συγνώμη, η διαγραφή του κύριου Πολάκη. Δεν θα φοβηθώ κανέναν θρασύδειλο τραμπούκο πολιτικό», τόνισε η κυρία Συρεγγέλα σε δήλωση που έκανε στην ΕΡΤ από το περιστύλιο της Βουλής.

Η γραμματέας της ΝΔ κάλεσε και τους βουλευτές να καταδικάσουν την επίθεση ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης. «Καλώ όλες τις συναδέλφισσές και όλους τους συναδέλφους βουλευτές να καταδικάσουν την επίθεση. Με ενιαία φωνή όλες και όλοι μαζί!» είπε.

Αναλυτικά η δήλωση της Μαρίας Συρεγγέλα

«Η μοναδική ειλικρινής συγνώμη είναι η έμπρακτη συγνώμη, η διαγραφή του κύριου Πολάκη. Δεν θα φοβηθώ κανέναν θρασύδειλο τραμπούκο πολιτικό. Καλώ όλες τις συναδέλφισσές και όλους τους συναδέλφους βουλευτές να καταδικάσουν την επίθεση. Με ενιαία φωνή όλες και όλοι μαζί!».

Στέφανος Κασσελάκης: Ζήτησε τηλεφωνικά συγγνώμη από τη Μαρία Συρεγγέλα για την επίθεση Πολάκη - Υποκριτική η στάση του, λένε από τη ΝΔ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, είχε, σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά τον σάλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η χυδαία επίθεση του βουλευτή Χανίων  Παύλου Πολάκη στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής.

«Ο κ. Κασσελάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κ. Συρεγγέλα, προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη για τον κ. Πολάκη. Η συγγνώμη του κ. Κασσελάκη ήταν υποκριτική, αφού λίγα λεπτά πριν ο κ. Πολάκης με νέα ανάρτησή του επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του», λένε πηγές από τη ΝΔ. «Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει τον συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του», συνεχίζουν.


Αμετανόητος ο Πολάκης: Δεν παίρνω πίσω τίποτα

Εντωμεταξύ λέξη δεν παίρνει πίσω ο Παύλος Πολάκης από αυτά που είπε κατά της Μαρίας Συρεγγέλα. Παρά τον σάλο και τις αντιδράσεις για τα όσα είπε χθες κατά της Μαρίας Συρεγγέλα, την επίθεση με το «βουλώστε το» και το «άντε να κάνεις καμιά δουλειά», ο Παύλος Πολάκης επανήλθε μέσω Facebook, επιμένοντας στα όσα είπε.


Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Δεν υπάρχει θέμα διαγραφής

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα διαγραφής Πολάκη, όπως κάλεσε η κυβέρνηση, διά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, τον Στέφανο Κασσελάκη να πράξει.

«Πρόκειται για φραστικό ατόπημα, δεν υπάρχει θέμα διαγραφής», αναφέρουν χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως το θέμα είναι ότι εκατοντάδες ανασφάλιστοι πολίτες δεν μπορούσαν να γράφουν φάρμακα και εξετάσεις. «Η κυβέρνηση επιχειρεί να απεγκλωβιστεί πετώντας την μπάλα στην εξέδρα», επισημαίνουν.


Πολάκης: Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά

Υπενθυμίζεται πως χθες η Μαρία Συρεγγέλα συμμετείχε μαζί με τον Παύλο Πολάκη σε τηλεοπτικό πάνελ στο Attica TV, με την πολιτική κόντρα να βρίσκεται στο κόκκινο και τον Παύλο Πολάκη να εξαπολύει άγρια επίθεση κατά της κυρίας Συρεγγέλα.

«Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε», φώναζε ο Παύλος Πολάκης, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της κ. Συρεγγέλα.

«Να σας πω, κύριε Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», απάντησε η γραμματέας της ΝΔ. «Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο και να το βουλώσετε επιτέλους! Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει!».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2qsk0qd64tt)