«Δεν ήταν ειλικρινής η συγγνώμη του Κασσελάκη. Πρέπει να διαγράψει τον Παύλο Πολάκη», δήλωσε η γραμματέας της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, η οποία μίλησε στον ΣΚΑΪ για τη χυδαία επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας 15/07 από τον Παύλο Πολάκη, καθώς και για το τηλεφώνημα που έλαβε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, στο οποίο της ζήτησε «συγγνώμη» εκ μέρους του βουλευτή του κόμματος.

*Διαβάστε εδώ: Συρεγγέλα: Μόνη ειλικρινής και έμπρακτη συγγνώμη η διαγραφή του Παύλου Πολάκη

«Δεν αμφισβητώ ότι ήταν μία σημαντική κίνηση, αλλά δεν ήταν ειλικρινής, τον άδειασε ο κ. Πολάκης (σ.σ. τον Στέφανο Κασσελάκη). Όταν υπάρχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, πρέπει να καταδικάζονται από όλους. Ακόμα κι όταν ξεφεύγει μία κουβέντα, ζητάς συγγνώμη», τόνισε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2rkg49rdb1d)



Μαρία Συρεγγέλα: Ο κ. Πολάκης πρέπει να διαγραφεί

«Ο κ. Πολάκης πρέπει να διαγραφεί», υπογράμμισε η κυρία Συρεγγέλα, αναφέροντας ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Έχει ξαναμιλήσει με τέτοιο τρόπο ακόμα και σε απλούς πολίτες».

«Ο κ. Πολάκης εκπροσωπεί το παλιό, τη λογική του θα σου πω εγώ τι πρέπει να γίνει, τι πρέπει να κάνεις. Να κρίνουμε και να λέμε την άποψή μας σε ευπρεπή πλαίσια», είπε και πρόσθεσε ότι «ένας άνθρωπος με τον τραμπουκισμό θεωρεί ότι μπορει να επιβάλλει τις απόψεις του, δεν μπορεί να μας εκπροσωπεί πλέον αυτό».

Ακόμα, ερωτηθείσα, γιατί αποκάλεσε «ψεύτη» τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε ότι «η συζήτηση ήταν για ένα θέμα που αφορούσε την ΗΔΙΚΑ, ότι ψηφίσαμε μια νομοθεσία που πετάμε εκτός τους ανασφάλιστους από το δημόσιο σύστημα Υγείας. Ένα θέμα του πληροφοριακού συστήματος προσπάθησαν να το περάσουν ως μια πολιτική απόφαση. Άλλο είναι να υπάρξει ζήτημα σε ένα πληροφοριακό σύστημα και άλλο να καταδικάζουμε ένα ολόκληρο κόμμα και μια κυβέρνηση για κάτι που δεν έχει κάνει».