Παρά την καταδίκη της χυδαίας συμπεριφοράς του Παύλου Πολάκη απέναντι στη Μαρία Συγγερέλα από την πλειονότητα της κοινής γνώμης και του πολιτικού κόσμου, ο ίδιος δεν φαίνεται να πτοείται.

Η συμπεριφορά του Πολάκη, αν και δεν άρεσε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν καταδικάστηκε από πολλούς στην Κουμουνδούρου. Ενδεικτικό εξάλλου της στήριξης που δίνει η Κουμουνδούρου στον Παύλο Πολάκη ήταν ότι χθες η πλειοψηφία αρνήθηκε κατηγορηματικά να βάλει το θέμα Πολάκη σε επίσημο κείμενο της Πολιτικής Γραμματείας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις σαφείς αποστάσεις που πήρε από τον Παύλο Πολάκη, περιορίστηκε σε μια σύντομη δήλωση στην Πολιτική Γραμματεία: «Διαφωνώ με την τοποθέτησή του, είχε σεξιστικά χαρακτηριστικά», χωρίς να προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες.

«Έλα καλημέρα!!!» από τον Πολάκη στα τρολ που τον στηρίζουν

Προφανώς λοιπόν και ο Παύλος Πολάκης, αντιλαμβανόμενος την εσωκομματική ασυλία που έχει, όχι μόνο δεν δείχνει να έχει μετανιώσει για τα όσα είπε στη Μαρία Συρεγγέλα, αλλά χαίρεται που στο Διαδίκτυο έπιασαν δουλειά τα τρολ για να τον στηρίξουν.

Ο ίδιος έγραψε στο X «Έλα καλημέρα!!!», προσθέτοντας αναρτήσεις trolls του ΣΥΡΙΖΑ που τον επαινούσαν για την υβριστική επίθεση στη βουλευτή της ΝΔ και γραμματέα του κόμματος, Μαρία Συρεγγέλα.