Δηλώσεις από το Στρασβούργο έκανε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Φρέντης Μπελέρης, επισημαίνοντας πως στο τέλος απ' όλη αυτή την υπόθεση «θα δικαιωθώ».

Ειδικότερα, έχοντας λάβει σχετική άδεια για την ορκωμοσία του ως ευρωβουλευτής, ο Φρέντης Μπελέρης μίλησε για τους άλλους ευρωβουλευτές της Ελλάδας, υπογραμμίζοντας πως «υπάρχει συμπαράσταση απ' όλους», αναφορικά με το αίτημα της αποφυλάκισής του.

Διαβάστε ακόμα: Φρέντης Μπελέρης στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν θα ζητήσω χάρη από τον Αλβανό πρόεδρο της Δημοκρατίας για να αποφυλακιστώ

Συμπλήρωσε, επίσης, πως «η φυλακή όπως και να 'χει, είναι φυλακή».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2rpsknupr8x)
Υπενθυμίζεται πως μέσα στις επόμενες ημέρες ο ευρωβουλευτής θα επιστρέψει στην Αλβανία και ειδικότερα στις φυλακές που κρατείται.

Φρέντης Μπελέρης: ''Oι Έλληνες της Χειμάρρας δεν είναι μόνοι τους''

Παράλληλα, ο κ. Μπελέρης έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους Έλληνες της Χειμάρρας λέγοντας πως «δεν είναι μόνοι τους».

Σημειώνεται πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας προκήρυξε αυτοδιοικητικές εκλογές στη Χειμάρρα, απαντώντας στο αίτημα του γραφείου του πρωθυπουργού, μετά την απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής στα Τίρανα για την καθαίρεση του Μπελέρη. Επ' αυτού ο ευρωβουλευτής υπογράμμισε: «Στις 4 Αυγούστου να μην γίνουν τα ίδια».