Τη χυδαία φραστική επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά της Μαρίας Συρεγγέλα, σχολίασε η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

*Διαβάστε εδώ: Παύλος Πολάκης: Χαίρεται που τον στηρίζουν για το “βούλωσ' το” στη Συρεγγέλα: “Έλα καλημέρα!!!”

«Η κ. Συρεγγέλα δεν έχει προκαλέσει ποτέ κανέναν, είναι χαμηλών τόνων με πολιτικά επιχειρήματα πάντοτε μετέχει στο δημόσιο διάλογο, έχει ένα αξίωμα πολύ συγκεκριμένο, είναι βουλευτής και γραμματέας της Πολιτικής επιτροπής της ΝΔ. Ο κ. Πολάκης είναι γνωστός για την τοξικότητα που εκπέμπει, για το ότι δεν σέβεται ούτε αρχές ούτε αξίες ούτε θεσμούς και ως προς αυτό θεωρώ ότι θα έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει μια ηχηρή απάντηση στον κ. Πολάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.


«Θα έπρεπε οι πάντες να καταδικάζουν τον Παύλο Πολάκη»

«Δέχομαι ότι τα αντανακλαστικά του κ. Κασσελάκη ήταν γρήγορα, τηλεφώνησε για να απολογηθεί για λογαριασμό του κ. Πολακη και την ίδια στιγμή ο κ. Πολάκης ακύρωσε τον πρόεδρο του, λέγοντας ότι "δεν ανακαλώ, δεν παίρνω τίποτα πίσω". Από εκεί και πέρα σταματάει και η λογική στο σχολιασμό τέτοιων συμπεριφορών. Θα έπρεπε οι πάντες να τον καταδικάζουν, κι εγώ θα ευχόμουν τέτοια τοξικότητα να λείπει από τον πολιτικό βίο από οπουδήποτε και αν εκπέμπονται», πρόσθεσε.

Για την κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, είπε: «Η κ. Φον ντερ Λάιεν είναι πολύ μεθοδική, έχει κάνει μια καμπάνια επικοινωνώντας με όλες τις πολιτικές ομάδες, έχει πάει στα κράτη μέλη έχει προσπαθήσει πολύ για την επανεκλογή της. Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή πρόεδρος ξανά, προσωπικά πιστεύω ότι θα επανεκλεγεί».

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ  στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή                           17 -07-24