Ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο Attica TV, χαρακτήρισε «απαράδεκτη» τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη με την επίθεση στην Μαρία Συρεγγέλα ενώ είπε πως δεν ζήτησε ποτέ τη διαγραφή του.

«Δεν ζήτησα να επιβληθούν κυρώσεις στον κ. Πολάκη. Διότι έχω δημοκρατική συνείδηση για τη λειτουργία του κόμματός μας. Άρα έχουμε μια αντιπαράθεση απόψεων, προτάσεων, ιδεών. Είναι άλλο να καταδικάσεις πολιτικά μια κατά τη γνώμη μου απαράδεκτη συμπεριφορά και φράση του Παύλου του Πολάκη, που δεν είναι πρώτη φορά που την κάνει, ούτε η πρώτη φορά που το λέω εγώ είτε δημόσια είτε ιδιωτικά».

Χλιαρή η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν με καλύπτει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ» για τον Παύλο Πολάκη είπε σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής συνέντευξης και πρόσθεσε είναι «πολύ χλιαρή».

«Θεωρώ ότι όταν κρατάς μια σκληρή γραμμή μπορεί να συσπειρώνεις έναν πυρήνα μέσα στο κόμμα σκληρό, ο οποίος όμως με τον τρόπο που κινείται και διαπαιδαγωγείται, με τον τρόπο που εκφράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην ελληνική κοινωνία λειτουργεί απωθητικά για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Αυτό όμως δεν είναι ένα φαινόμενο που έχει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, το έχει και η Νέα Δημοκρατία».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2s3c9fnc2mp)
Ο κ. Σπίρτζης ανέφερε ότι ήταν «θετικό» ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε τηλέφωνο τη γραμματέα της ΝΔ και ζήτησε συγγνώμη αλλά δεν είναι θετικό ότι δεν έκανε το ίδιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είπε ακόμη πως ο Παύλος Πολάκης «κάνει ζημιά» στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ υποστήριξε πως «δεν λειτουργούν» τα όργανα του κόμματος «εδώ και καιρό». Χαρακτήρισε παράδοξο το γεγονός να μην είναι η αυτοκριτική του Στέφανου Κασσελάκη στην απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής.