Για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ μίλησε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Μπατζελή, στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ», με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα.

«Οι υποψήφιοι πρόεδροι έχουν μπει πολύ δυναμικά στην κούρσα της εκλογής ή επανεκλογής. Νομίζω ότι θα έχουμε έναν πολύ καλό αγώνα με πολιτικό διάλογο», είπε αρχικά.

Για την υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου, ανέφερε: «Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα της κ. Διαμαντοπούλου θα προσθέσει στην ένταση του πολιτικού διαλόγου, τις τάσεις που υπάρχουν στο ΠΑΣΟΚ, τις μελλοντικές συμφωνίες και συνεργασίες, αλλά και την κυβερνησιμότητα του ίδιου του ΠΑΣΟΚ».


«Στηρίζω τον Χάρη Δούκα»

Ερωτηθείσα ποια υποψηφιότητα υποστηρίζει, απάντησε: «Μέχρι τις τωρινές υποψηφιότητες στηρίζω τον κ. Δούκα».

Στη συνέχεια, στην ερώτηση αν πιστεύει ότι θα υπάρξει κενό ως προς τη διαχείριση της καθημερινότητας στον δήμο της Αθήνας, απάντησε: «Εκτιμώ ότι δεν είναι δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Είναι δυο διαφορετικά θέματα, τα οποία με σωστή οργάνωση στο κόμμα, σωστούς συνεργάτες, διεύρυνση των συνεργασιών και στρατηγικό σχέδιο μπορεί να επιτευχθεί και να λειτουργήσει ο δήμος αλλά και το ΠΑΣΟΚ. Όλοι κρινόμαστε θεωρώ όμως ότι ναι, μπορεί να το πετύχει».

Η Κατερίνα Μπατζελή  στους Θανάση Φουσκίδη & Στέλλα Γκαντώνα                   18-07-24