Η βουλευτής και υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, βρέθηκε για δύο μέρες στην Θεσσαλονίκη, όπου έκανε αρκετές συναντήσεις και με ένα βίντεο στα social media έδωσε ένα μικρό στίγμα για τα ζητήματα της πόλης.

Η ανάρτηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου

Βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη. Μια πόλη που έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει αλλά και σημαντικά προβλήματα.

Μια πόλη που μπορεί να αναπτυχθεί εμπορικά και τουριστικά αξιοποιώντας το ότι είναι το μεγαλύτερο λιμάνι των Βαλκανίων.

Ωστόσο έχει θέματα εσωτερικής λειτουργίας κ κυρίως έχει θέματα υποδομών:

Το κυκλοφοριακό
Το μετρό, που συζητείται για το αν θα παραδοθεί φέτος
Το φλάι όβερ, που έχει επιδεινώσει την κατάσταση στην πόλη.
Η πόλη έχει ανάγκη από μεγάλες αναπλάσεις όπως της ΔΕΘ που θα αναβαθμίσει τη ζωή των πολιτών.
Για όλα αυτά τα θέματα συζήτησα με κατοίκους, εκπροσώπους φορέων, επισκέφθηκα μέρη.
Η Θεσσαλονίκη έχει την ευκαιρία να βρει τον νέο μεγάλο της ρόλο στην οικονομική και κοινωνική εξέλιξη της ευρύτερης περιοχής.
Η Θεσσαλονίκη αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, αξίζει ένα συνολικό σχέδιο ανάπτυξης και ελπίδας και κυρίως ανθρώπους που θα παλέψουν για τη δυναμική της πορεία!

Βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη. Μια πόλη που έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει αλλά και σημαντικά προβλήματα. Μια πόλη που μπορεί να αναπτυχθεί εμπορικά και τουριστικά αξιοποιώντας το ότι είναι το μεγαλύτερο λιμάνι των Βαλκανίων. Ωστόσο έχει θέματα εσωτερικής λειτουργίας και κυρίως έχει θέματα υποδομών Το κυκλοφοριακό, Το μετρό, που συζητείται για το αν θα παραδοθεί φέτος, Το φλάι όβερ, που έχει επιδεινώσει την κατάσταση στην πόλη. Η πόλη έχει ανάγκη από μεγάλες αναπλάσεις όπως της ΔΕΘ που θα αναβαθμίσει τη ζωή των πολιτών. Για όλα αυτά τα θέματα συζήτησα με κατοίκους, εκπροσώπους φορέων, επισκέφθηκα μέρη. Η Θεσσαλονίκη έχει την ευκαιρία να βρει τον νέο μεγάλο της ρόλο στην οικονομική και κοινωνική εξέλιξη της ευρύτερης περιοχής. Η Θεσσαλονίκη αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, αξίζει ένα συνολικό σχέδιο ανάπτυξης και ελπίδας και κυρίως ανθρώπους που θα παλέψουν για τη δυναμική της πορεία! #pasok #me_nadia

Δημοσιεύτηκε από Konstantina Nadia Giannakopoulou στις Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024