«Αυτονόητο» χαρακτήρισε το να σταματήσει η αμφισβήτηση του Στέφανου Κασσελάκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, στον απόηχο και της δήλωσης του Γιάννη Μουζάλα σε βάρος του προέδρου του κόμματος, με τον πρώην υπουργό επί ημερών Τσίπρα να λέει πως ο νυν πρόεδρος «επιχειρεί αποσυριζοποίηση» και «είναι διχαστικός».

*Διαβάστε ακόμη: Μουζάλας: Αμφισβητεί τον Κασσελάκη - ''Είναι διχαστικός, επιχειρεί αποσυριζοποίηση''

Ο Γιάννης Σαρακιώτης σημείωσε ότι «το γεγονός ότι υπάρχουν 5-10 στελέχη τα οποία διαφωνούν με την πολιτική του κόμματος δεν είναι πρόβλημα του κόμματος, είναι πρόβλημα των στελεχών», ενώ επεσήμανε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να εστιάσει «στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας».

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γιάννη Σαρακιώτη στα Παραπολιτικά 90,1

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σαρακιώτης επεσήμανε:

Αναφορικά με το αίτημα του κ. Μουζάλα για αλλαγή ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ

Γ.ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ: Είναι πολύ ενδιαφέρον το θέμα αυτό αλλά δεν πιστεύω ότι απασχολεί μεγάλο μέρος των πολιτών. Το κόμμα έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της κοινωνίας.

Γ.ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ: Το γεγονός ότι βγαίνουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία έχουν διαφορετική άποψη και διαφωνούν με το πρόσωπο του προέδρου, όταν βγαίνουν και έχουν βήμα πρωί -μεσημέρι -βράδυ σε ένα κανάλι, να είναι σε τηλεοπτικά πάνελ 20 λεπτά μόνα τους και να βάλλουν κατά του προέδρου και του κόμματος αυτό δεν είναι φυσιολογικό και δεν νομίζω ότι το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Και όταν έχουμε από την άλλη στελέχη της ΝΔ, δείτε τον κ. Σαλμά να έχει βγει στην ΚΟ να έχει επιτεθεί ευθέως στον κ. Μητσοτάκη να του πει ότι εξυπηρετούμε συμφέροντα λίγων και δεν εξυπηρετούμε τα συμφέροντα της κοινωνίας και δεκάδες άλλους βουλευτές της ΝΔ που αμφισβητούν τον κ. Μητσοτάκη και την πολιτική και να θάβονται. Το γεγονός ότι υπάρχουν 5-10 στελέχη τα οποία διαφωνούν με την πολιτική του κόμματος δεν είναι πρόβλημα του κόμματος, είναι πρόβλημα των στελεχών. Το κόμμα αυτή τη στιγμή οφείλει να βρεθεί στο πλευρό της κοινωνίας και να καταθέτει όπως κατέθετε και στο παρελθόν και συνεχίζει να καταθέτει προτάσεις για το μείζον ζήτημα της ακρίβειας γιατί αυτό απασχολεί τους πολίτες.

Ερωτηθείς αν θα πρέπει να σταματήσει η αμφισβήτηση του κ.Κασσελάκη

Γ.ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ: Βεβαίως, αυτονόητο ειναι αυτό . Έχουμε έναν πρόεδρο ο οποίος έχει εκλεγεί με δημοκρατικές διαδικασίες, έχει υποστεί και ο πρόεδρος και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ τα πάνδεινα όλο το προηγούμενο διάστημα εξαιτίας της εσωστρέφειας και πρέπει να τελειώσει αυτό το πράγμα και να εστιάσουμε στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας.