«Δεν εναρμονίζεται με αρχές και αξίες του χώρου της Κεντροαριστεράς, με ξενίζει ως φράση», σημείωσε για την ατάκα του Στέφανου Κασσελάκη «όποιου δεν του αρέσει, σηκώνεται και φεύγει» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Εκείνη και εγώ», με την Στέλλα Γκαντώνα.

*Διαβάστε ακόμα: Βγήκαν ξανά τα "μαχαίρια" στον ΣΥΡΙΖΑ: Κασσελάκης σε διαφωνούντες - "Καμία αναβολή Συνεδρίου, όποιος διαφωνεί να αποχωρήσει και να πάει σε άλλο κόμμα"

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μαμουλάκης τόνισε ότι «δυστυχώς ακόμα διατηρείται ένα κλίμα εσωστρέφειας που σίγουρα δεν ευνοεί την προσπάθεια που καταβάλλουμε». «Πρέπει πάση θυσία να σταματήσει αυτός ο κύκλος εσωστρέφειας που έχει ξεκινήσει δυστυχώς από την επομένη των εσωκομματικών εκλογών πέρυσι το Φθινόπωρο και συνεχίζεται. Δεν βοηθά όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν βοηθά και την κοινωνία να βρει λύσεις», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας στο ερώτημα για το ποιος έχει την ευθύνη είπε ότι «είναι πάντοτε συνολική και συλλογική». Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι θα μείνουν όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ μετά το καταστατικό συνέδριο απάντησε ότι «αν η Κεντρική Επιτροπή του Σεπτεμβρίου που θα θέσει τις νόρμες και τους κανόνες της συνεδριακής κατάστασης κινηθεί με σωστό τρόπο νομίζω πως ναι. Είναι εφικτός ο στόχος. Δεν περισσεύεις κανείς σε αυτή την προσπάθεια του ευρύτερου προοδευτικού χώρου για αλλαγή του πολιτικού».