«Μια εβδομάδα αργότερα οι τοξικές επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται και κατά δημοσιογράφων», αναφέρει χαρακτηριστικά, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα, η οποία το προηγούμενο διάστημα δέχθηκε χυδαία επίθεση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων εντός και εκτός πολιτικής σκηνής.

Αφορμή για την ανάρτηση αυτή της κ. Συρεγγέλα στάθηκε ο απαξιωτικός τρόπος που σχολίασε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα το ντύσιμο της δημοσιογράφου Κατερίνας Παναγοπούλου χθες στη δεξίωση για τα 50 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο

«Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα επιτίθεται με χυδαίο τρόπο σε γυναίκα δημοσιογράφο για τις ενδυματολογικές της επιλογές», σημειώνει. 

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γραμματέας της ΝΔ, η Έλενα Ακρίτα «υπαινίσσεται δε το ανήκουστο: ότι η αντικειμενικότητα και η αξιοπιστία της δημοσιογράφου συνδέονται με κάποιον τρόπο με τα ρούχα που φοράει!». Σημειώνεται πως η κ. Παναγοπούλου φορούσε χθες ένα σύνολο Zeus+Dione, με το χαρακτηριστικό σχέδιο ύφανσης, του οποίου brand συν-ιδρύτρια υπήρξε η Μαρέβα Γκραμπόβσκι.

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Οι περιπτώσεις στελεχών του που έχουν προβεί σε κρεσέντο λασπολογίας έναντι των αντιπάλων τους


«Είναι αδιανόητο να εκφράζονται τέτοιες απόψεις από μια βουλευτή Επικρατείας και θεωρώ αυτονόητη την καταδίκη τέτοιων απόψεων από σύσσωμο τον πολιτικό και τον δημοσιογραφικό κόσμο» είπε, επίσης, η κ. Συρεγγέλα και συνέχισε, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Οι συγγνώμες δεν μπορούν να καλύψουν το δόγμα του "πολακισμού" που έχει κυριεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Κυρία Ακρίτα, είστε σίγουρα αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, αρμόδια για τα δικαιώματα και την ισότητα;», καταλήγει με νόημα η Μαρία Συρεγγέλα.

Η ανάρτηση της Μαρίας Συρεγγέλα