Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, στον Παύλο Πολάκη μετά το bullying που έκανε σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, με τον Στέφανο Κασσελάκη να τον θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τονίζοντας ότι είναι χυδαίος ζήτουλας προσοχής και είναι ανυπόφορο να «βυθίζει» την εικόνα μας συνεχώς προς τον βούρκο του. Τα όρια σήμερα ξεπεράστηκαν

«Ντρέπομαι που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με τέτοιους συναδέλφους», είπε ο πρόεδρος της Βουλής, κάνοντας λόγο για «απεχθες και αηδιαστικό περιστατικό».

«Είχαμε ακόμα ένα απεχθές, απαράδεκτο και αηδιαστικό κρούσμα απαράδεκτης συμπεριφορά συναδέλφου έναντι γυναίκας που έκανε τη δουλειά της σε επιτροπή της Βουλής, που δέχθηκε καταιγισμό υβριστικής συμπεριφοράς από τον Πολάκη. Αναγκάστηκε να ακούσει σε ύφος αποτρόπαιο και υβριστικό "μη στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μου, έχετε μόνιμο στρίψιμο προσώπου" και διάφορες ερμηνείες φυσιογνωμίας της», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όση φιλοδοξία και να περιέχει το να είναι κανείς πρόεδρος Βουλής τέτοιες ώρες, ντρέπομαι που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με τέτοιους συναδέλφους που με κάνουν να νιώθω τέτοια ντροπή για τον κοινοβουλευτισμό όπως εκπροσωπείται από πρόσωπα όπως ο Πολάκης».

«Δεν θα επιτρέψω σε αυτόν τον χυδαίο ζήτουλα προσοχής μέσω ύβρεων να προσβάλλει τις ιδιότητες όλων μας. Δεν θα επιτρέψουμε στον Πολάκη να μας ρίξει στον βούρκο του. Ας χαρεί τον βούρκο μόνος του», είπε καταλήγοντας ο πρόεδρος της Βουλής.

Η ποινή που ανακοίνωσε

Ο Κώστας Τασούλας ανακοίνωσε τη βαρύτερη των ποινών που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής, γεγονός που σημαίνει περικοπή του μισού μισθού του Παύλου Πολάκη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2yqtuhixkld)