Xαμός έχει προκληθεί στα ελληνικά social media, από το περιστατικό του μπούλινγκ του Παύλου Πολάκη σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μετά τις καταιγιστικές αντιδράσεις στη Βουλή, που οδήγησαν στη διαγραφή του βουλευτή Χανιών από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η υπόθεση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή κατέκλυσε τα social mediaμ με τον ίδιο να υποστηρίζει τις ενέργειές του και αμετανόητος, δηλώνει ότι θα τις ξαναέκανε και πως «μόνο ο λαός διαγράφει».

Κάποιοι χρήστες επικρίνουν τη στάση του Παύλου Πολάκη, ενώ άλλοι τάσσονται υπέρ του.

Μάλιστα, αρκετά σχόλια για το ζήτημα έχουν συγκεντρωθεί στις νεότερες αναρτήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, στις οποίες, όπως και στην ομιλία του στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αναφέρεται στη διαγραφή Πολάκη και σε όσα προηγήθηκαν.

Αρκετοί είναι οι χρήστες του Χ που καλούν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει πίσω τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη, λέγοντας ότι θα το «μετανιώσει».

Το γνωστό συριζαϊκό τρολ «Marka2» γράφει ότι ο Κασσελάκης «σήμερα διέγραψε την ψυχή του, τον άνθρωπο που τον έφερε στο ΣΥΡΙΖΑ, τον στήριξε και τον έκανε Πρόεδρο».



Σε ανάρτησή του, ο Νίκος Μωραΐτης έγραψε ότι «εμένα η σημερινή εικόνα του μού δημιουργεί αποστροφή. Όχι, αυτό δεν είναι Αριστερά».



Κάποιοι κατηγορούν το θύμα του μπούλινγκ, ισχυριζόμενοι ότι η συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, την ώρα που δεχόταν την επίθεση επί προσωπικού, γελούσε.

Ωστόσο, άλλα σχόλια επισημαίνουν ότι το θύμα της λεκτικής επίθεσης δεν είχε δικαίωμα λόγου, ώστε να απαντήσει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, και δίνουν συγχαρητήρια στην Αθηνά Λινού για τη στάση της.


Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις στην πλατφόρμα Χ