Στη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, την οποία χαρακτήρισε «αυτονόητη απόφαση, που άργησε πάρα πολύ».

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: ''Κινούμενη βόμβα'' για το κόμμα ο Πολάκης μετά τη διαγραφή - Η επίθεση σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη και η συγγνώμη με δάκρυα από Λινού

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Ρωμανός εξέφρασε την ευχή «όπως κατάφεραν να διώξουν τον Πολάκη, με τον ίδιο τρόπο ελπίζω να διώξουν και τον "πολακισμό", ο οποίος είναι σε πολλές περιπτώσεις συνώνυμο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν εκφράζεται μόνο από τον Πολάκη».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2z9bkimnn69)

«Χθες είχαμε μια θηλυκή έκφραση του "πολακισμού" από την κυρία Έλενα Ακρίτα, με μια χυδαία επίθεση σε γυναίκα δημοσιογράφο. Ακόμη κι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης πολλές φορές χρησιμοποιεί παρόμοιες εκφράσεις, όπως εκείνο το αλήστου μνήμης "θα τους ξεσκίσω"», ανέφερε ακόμη και κατέληξε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ γιγαντώθηκε με αυτόν τον άκρατο χυδαίο λαϊκισμό την περίοδο 2015-2019, που διαπερνά οριζόντια το πολιτικό σύστημα από την Αριστερά και φθάνει έως την Άκρα Δεξιά. Αυτό το είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν μετά την επίθεση Πολάκη στην κυρία Συρεγγέλα, ο πρώτος που έσπευσε να τον υπερασπιστεί ήταν ο κ. Βελόπουλος».