Τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη, μετά τη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον Ρ/Σ Real Voice 99,5 της Ρόδου, στη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη.

Ο υπουργός Υγείας δήλωσε σχετικά:

«Eλπίζω ότι η αποπομπή είναι πραγματική και όχι fake, διότι απ' ό,τι κατάλαβα από τις αναρτήσεις του κ. Κασσελάκη, είναι λίγο του στυλ “εντάξει, τον βγάλαμε τώρα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά παραμένει ΣΥΡΙΖΑ, άρα εν ευθέτω χρόνω τον ξαναβάζουμε”. Τα έχουν ξανακάνει με τον Κουρουμπλή αυτά.

Λοιπόν, εάν αυτός ο στόχος, να τον κατεβάσουν υποψήφιο βουλευτή όταν θα έχει ξεχαστεί το περιστατικό, νομίζω θα είναι μια πολύ μεγάλη κοροϊδία της κοινής γνώμης. Το περιστατικό αυτό καθαυτό είναι πάρα πολύ λυπηρό. Είναι ένας εργοδότης –ο βουλευτής είναι εργοδότης εκεί– ο οποίος κάνει μπούλινγκ σε μια εργαζόμενη γυναίκα και την κάνει να κλαίει.

Δηλαδή μια γυναίκα που δεν μπορεί να μιλήσει, δεν έχει το δικαίωμα του λόγου, δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, κατακρίνεται από τον εργοδότη της βουλευτή, κατακρίνεται γιατί δεν του αρέσει το πρόσωπό της! Με συγχωρείτε εδώ… Πραγματικά δεν ξέρω… Ίσως τα δάκρυα της κυρίας Λινού εκείνη την ώρα –έκλαιγε η κ. Πετρούλια, την έβλεπε η κ. Λινού που έκλαιγε, συγκινήθηκε και άρχισε να κλαίει κι αυτή– ίσως λοιπόν τα δάκρυα της κυρίας Λινού εκείνη την ώρα να ξέπλυναν τον ΣΥΡΙΖΑ για την ντροπή που είχε διαπράξει ο Πολάκης».