Με τον περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, συναντήθηκε ο υποψήφιος για την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Μπρατάκος, με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας να είναι στο επίκεντρο.

Ο Γιάννης Μπρατάκος αναφέρθηκε και στη σημασία των χρηματοδοτικών εργαλείων της περιφέρειας για την τόνωση της επιχειρηματικότητας, σημειώνοντας πως το ΕΒΕΑ θα λειτουργήσει ως «ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Περιφέρειας και επιχειρήσεων».

Η ανάρτηση του Γιάννη Μπρατάκου:

«Με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους η επιχειρηματικότητα της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας θα ενισχυθεί περαιτέρω. Μάλιστα, η μετατροπή της Αττικής σε έναν τουριστικό προορισμό για όλο τον χρόνο, καθιστά την ανάγκη αυτή ακόμα πιο επιτακτική.

Τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτει η Περιφέρεια αποτελούν βασικό μοχλό για την τόνωση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή. Σε αυτό το πλαίσιο, το ΕΒΕΑ έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει: να είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Περιφέρειας και επιχειρήσεων. Παρέχοντας καθοδήγηση στην αξιοποίηση των εργαλείων, υποστηρίζοντας καινοτόμες ιδέες, προβάλλοντας τις ανάγκες της τοπικής επιχειρηματικότητας, το ΕΒΕΑ μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, αλλά και στην προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη καθώς χάρη στη συνέπεια και τις προσπάθειές του να ξεπεραστούν οι δυσκολίες, ένα όραμα δεκαετιών, ο Αστικός Περίπατος της Αθηναϊκής Ριβιέρας, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Ένα έργο που όχι μόνο θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά θα δώσει και νέα πνοή στην τοπική επιχειρηματικότητα».