«Καυτό περιβάλλον για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ δεν έχει διαμορφωθεί και δεν νομίζω ότι θα διαμορφωθεί. Εκτιμώ ότι θα είναι μια ομαλή περίοδος μέχρι τις 13 Οκτωβρίου και θεωρώ ότι αυτό το οποίο προτάσσεται είναι η διαμόρφωση των πολιτικών θέσεων», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί», με τη δημοσιογράφο Πένυ Αβραμίδη, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Μπατζελή.

Διαβάστε ακόμα: ΠΑΣΟΚ: Ποιοι υποψήφιοι θέλουν να... παίζουν διαρκώς στα κανάλια

Κληθείσα να σχολιάσει την αποχώρηση της Mιλένας Αποστολάκη και την υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου, η Κατερίνα Μπατζελή σημείωσε: «Θεωρώ ότι είναι μια προσωπική επιλογή, όπως και προσωπική επιλογή της ήταν να κατέλθει ως υποψήφια. Το κάθε πολιτικό στέλεχος μετρά τη στάση, την κατάσταση, τα δεδομένα και τις προοπτικές. Σε ό,τι αφορά την κυρία Διαμαντοπούλου, με σαφές πολιτικό στίγμα και πολιτική αντίληψη θα δώσει και εκείνη τη μάχη της στην προεκλογική περίοδο για το ΠΑΣΟΚ».

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Κατερίνας Μπατζελή στα Παραπολιτικά 90,1:

Για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

Κ.ΜΠΑΤΖΕΛΗ: Καυτό περιβάλλον για τις εσωκομματικές εκλογές δεν έχει διαμορφωθεί και δεν νομίζω ότι θα διαμορφωθεί. Εκτιμώ ότι θα είναι μια ομαλή περίοδος μέχρι τις 13 Οκτωβρίου και θεωρώ ότι αυτό το οποίο προτάσσεται είναι η διαμόρφωση των πολιτικών θέσεων. Μπορεί ο κάθε υποψήφιος να παρουσιάσει τις απόψεις του για το πώς μπορεί να προχωρήσει η Ελλάδα μετά το 2024 αλλά όμως εκείνο το οποίο είναι το πιο σημαντικό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να περάσει συλλογικά, ομαδικά στην επόμενη μέρα. Ο κύκλος τελειώνει 13 Οκτώβρη και με αναδιπλωμένο και ανασυγκροτημένο το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Κληθείσα να σχολιάσει την αποχώρηση της κ. Αποστολάκη και την υποψηφιότητα της κ. Διαμαντοπούλου

Κ.ΜΠΑΤΖΕΛΗ: Θεωρώ ότι είναι μια προσωπική επιλογή, όπως και προσωπική επιλογή της ήταν να κατέλθει ως υποψήφια. Το κάθε πολιτικό στέλεχος μετρά τη στάση, την κατάσταση, τα δεδομένα και τις προοπτικές. Σε ό,τι αφορά την κυρία Διαμαντοπούλου, με σαφές πολιτικό στίγμα και πολιτική αντίληψη θα δώσει και εκείνη τη μάχη της στην προεκλογική περίοδο για το ΠΑΣΟΚ.