«Προφανώς και έχουν συγκεντρωθεί οι 5.000 υπογραφές μελών του ΠΑΣΟΚ», τόνισε η υπεύθυνη Τύπου της Άννας Διαμαντοπούλου, Χαρά Κεφαλίδου.

Μιλώντας στο Ράδιο Γάμμα 94 FM, η υπεύθυνη Τύπου της Άννας Διαμαντοπούλου σημείωσε πως «εκτός από τις 5.000 υπογραφές από μέλη του κόμματος υπάρχει πολύς κόσμος ο οποίος θέλει να εκφράσει την υποστήριξή του στην Άννα Διαμαντοπούλου και γι' αυτό διατηρούμε ανοιχτή πλατφόρμα στήριξης της υποψηφιότητάς της».

«Τους ευχαριστούμε και τους δίνουμε βήμα να συμμετέχουν ενεργά», τόνισε η κ. Κεφαλίδου.

Μπαράζ περιοδειών από την πρώην Ευρωπαία επίτροπο

Να σημειωθεί πως η Άννα Διαμαντοπούλου συνεχίζει την εκλογική της περιοδεία σε εντατικούς ρυθμούς, σκοπεύοντας να γυρίσει όλη την Ελλάδα μέχρι τις εκλογές.

Η κ. Διαμαντοπουλου τις προηγούμενες μέρες γύρισε το Λεκανοπέδιο Αττικής, με τις τελευταίες της επισκέψεις στις περιφέρειες Β’ Πειραιά και Ανατολικής Αττικής να λαμβάνουν θερμή ανταπόκριση από τους πολίτες.

Επόμενη στάση η Χίος την Παρασκευή 2 Αυγούστου και η Κύπρος το Σάββατο 3 Αυγούστου. Ως προσκεκλημένη του δημάρχου Αμμοχώστου και ως επίτιμη δημότης της πόλης θα συμμετάσχει στην Αντικατοχική Εκδήλωση που διοργανώνεται, στην οποία θα παρεβρεθεί και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η παρουσία της Άννας Διαμαντοπούλου στη Μεγαλόνησο λίγες μόλις εβδομάδες από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αναδεικνύει τη σημασία και την έμφαση που θέλει να δώσει στο Κυπριακό και τα εθνικά θέματα.