Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή τους απλήρωτους εργαζόμενους στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Την αντιπαράθεση «πυροδότησε» η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, η οποία εξαπέλυσε πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας πως ενώ βρίσκεται σε διακοπές (σ.σ. είναι στη Μύκονο, ενώ επισκέφθηκε και τη Δήλο) οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» δεν έχουν λάβει το επίδομα αδείας και όλοι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα, στην ιστοσελίδα avgi.gr και στον Ρ/Σ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν έχουν λάβει τη μισθοδοσία για τον μήνα Ιούλιο. Σημείωνε δε πως πως ο Στέφανος Κασσελάκης έχει επιδείξει απαξιωτική στάση απέναντι στους δημοσιογράφους και προς την ΕΣΗΕΑ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, παραθέτοντας την ανάρτηση αυτή, σχολίασε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο βασικός μέτοχος σε διάφορα ΜΜΕ. Ο Στέφανος Κασσελάκης ως Πρόεδρος του κόμματος έχει την θέση του νομίμου εκπροσώπου του βασικού μετόχου. Στους εργαζομένους στις επιχειρήσεις αυτές χρωστούν δεδουλευμένα και δώρο διακοπών.

Τί κάνει ο βασικός μέτοχος την ώρα που οι εργαζόμενοι του υποφέρουν;…διακοπές στη Μύκονο….πάντα έλεγα ότι ο Στέφανος είναι καπιταλιστής αλλά εδώ αποδεικνύεται και κακός καπιταλιστής. Εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές εάν χρώσταγα δώρα και μισθούς στους εργαζομένους μου, ως επιχειρηματίας. Να τα θυμάστε αυτά και όσους εντός Σύριζα ακόμη τον υποστηρίζουν όταν θα τους ακούτε να μιλούν ξανά για τα δικαιώματα των εργαζομένων».


Κασσελάκης για Γερωγιάδη: Δε διστάζει να κομματικοποιήσει ένα ζήτημα επιβίωσης εργαζομένων

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν άργησε να απαντήσει μέσω social media, σημειώνοντας πως «θέλει μεγάλο θράσος να μιλάς για χρωστούμενα σε υπαλλήλους άλλου κόμματος, την ώρα που ανακοινώνεται ότι το χρέος του κόμματός σου, της ΝΔ, εκτοξεύτηκε στα 488 εκατ. ευρώ αυξημένο κατά 52 εκατ. ευρώ.».

Μάλιστα ο πρέοδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει στην ανάρτησή του πως ο κ. Γεωργιάδης «δε διστάζει να κομματικοποιήσει ένα ζήτημα επιβίωσης εργαζομένων», ενώ συμπληρώνει πως «άλλοι πολιτικοί αρχηγοί υπερδιπλασιάζουν τα χρέη του κόμματός τους στην πλάτη των πολιτών, και άλλοι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα τηρώντας τη νομιμότητα».