Με συνεχείς αναρτήσεις από τη Μύκονο, ο Στέφανος Κασσελάκης εισάγει τη δική του αντίληψη για το πώς ασκείται αντιπολιτευτικός λόγος κάνοντας πολλούς εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ να κουνούν το κεφάλι και να μιλάνε για νέα ήθη στην πολιτική και περί «παραθεριστικής» αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Κασσελάκης, μάλλον, δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ, έχοντας προ πολλού επιλέξει να επιτίθεται στη ΝΔ μέσω των social media θεωρώντας πως έτσι μπορεί να γίνει δουλειά και συνδυάζοντας, βέβαια, το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ούτε άκουσε όσους από τα ηγετικά κλιμάκια της Κουμουνδούρου τού έλεγαν ότι η επιλογή της Μυκόνου δεν είναι και πολύ καλή ιδέα για κάποιον που θεωρητικά θέλει να εκφράσει τους μη προνομιούχους Έλληνες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε, όλους αυτούς τους μήνες αν κάτι έχει αποδείξει περίτρανα είναι πως δεν ακούει κανέναν από τους συνεργάτες του όταν κάτι του μπει στο μυαλό - και κάπως έτσι τα μάζεψε και έφυγε για διακοπές στο κυκλαδίτικο νησί. Και επειδή, γενικώς, πετάει τη σκούφια του για ταξιδάκι αναψυχής, κάνοντας κάποιους… κακεντρεχείς να σχολιάζουν πως κάνει ζωάρα στην Ελλάδα, θεώρησε καλή την ιδέα να κάνει διακοπές στα κοσμοπολίτικα σοκάκια της Μυκόνου. Και παράλληλα να συνεχίσει με αναρτήσεις τον οξύ καταγγελτικό λόγο και μάλιστα φορτισμένο με εκφράσεις όπως ο χαρακτηρισμός «μπανανία», που χρησιμοποίησε για τη χώρα μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές.


Στέφανος Κασσελάκης: Ο πόλεμος στην κυβέρνηση από τη Μύκονο, ενώ οι εργαζόμενοι στα media του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλήρωτοι

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όμως, ενώ κάθε μέρα απολαμβάνει χαλαρές διακοπές εκτοξεύοντας, παράλληλα, «αριστερές» κορόνες στον αέρα με στόχο την κυβέρνηση, δεν βρήκε να πει λέξη για τους απλήρωτους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του κόμματος. Αλλά και για όσους Στο Κόκκινο τους κοινοποιούνται απολύσεις, όπως για παράδειγμα η Ναταλί Χατζηαντωνίου, η Βαρβάρα Μανταίου, η Τζούλη Τσίγκα κ.ά. Όλα αυτά την ώρα που η Ζωή Κωνσταντοπούλου παίζει μπάλα μόνη της στην Αθήνα με αφορμή τη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση και κλέβει τις εντυπώσεις.

Βρήκε πάντως να πει, και πάντα με το γνωστό, πολύ επιθετικό ύφος, για το χρέος της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας. Ο Στέφανος Κασσελάκης παραθέτοντας και σχετικό έγγραφο για τις οφειλές του κυβερνώντος κόμματος σχολίασε: «Τόσα χρόνια τα ΜΜΕ της προπαγάνδας του Μαξίμου προσπαθούν να μας πείσουν ότι ζούμε σε μια άλλη πραγματικότητα». Και πρόσθεσε ότι «για την ακρίβεια, τα υψηλά ενοίκια, την αισχροκέρδεια δεν φταίει ο Κ. Μητσοτάκης αλλά πάντα κάποιος άλλος. Κατά τα άλλα παρουσιάζεται και ως σπουδαίος οικονομικός διαχειριστής», ενώ διερωτάται: «Αλήθεια διαβάσατε πουθενά σήμερα ότι οι οφειλές της ΝΔ εκτοξεύτηκαν κατά 52 εκατ. ευρώ μέσα σε έναν χρόνο;».