Δύο μήνες απομένουν για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, που θα διεξαχθούν στις 6 και 13 Οκτωβρίου και στην κούρσα είναι επτά άτομα μέχρι στιγμής: ο νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο βουλευτής Α' Αθήνας Παύλος Γερουλάνος, ο βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης, η βουλευτής Δυτ. Αθήνας Νάντια Γιαννακοπούλου, η πρώην επίτροπος Άννα Διαμαντοπούλου και ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης. Έχει αποσυρθεί η Μιλένα Αποστολάκη.

ΠΑΣΟΚ: Τα φαβορί και αουτσάιντερ με βάση τις αποδόσεις

Οι δημοσκοπήσεις έχουν σταματήσει λόγω της περιόδου του Αυγούστου, αλλά οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν δώσει τις αποδόσεις τους και με βάση τα νέα δεδομένα, την προσθήκη Διαμαντοπούλου, αλλά και την αποχώρηση Αποστολάκη, οι προβλέψεις διαφοροποιούνται σε σχέση με εκείνες του Ιουλίου.

Για παράδειγμα, ο Χάρης Δούκας παραμένει πρώτος με ελαφρά κάμψη. Ο Νίκος Ανδρουλάκης χάνει επίσης, καθώς ανεβαίνει η απόδοση, μια εξέλιξη που πιθανότατα οφείλεται στο πλασάρισμα στην κούρσα διαδοχής της Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία βρίσκεται τρίτη. Ο Παύλος Γερουλάνος έχει εντυπωσιακή άνοδο, καθώς βρίσκεται μια ανάσα πίσω από την κυρία Διαμαντοπούλου, η κάθοδος της οποίας -όπως φαίνεται- δεν τον επηρέασε. Ο Μιχάλης Κατρίνης ανεβάζει σταδιακά την επίδοσή του, ενώ η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι τελευταία σε αποδόσεις.

Τα ποσοστά της Novibet για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Χάρης Δούκας: 1.90 (1.75 τον Ιούλιο)
Νίκος Ανδρουλάκης: 2.50 (2.30 τον Ιούλιο)
Άννα Διαμαντοπούλου: 5.00
Παύλος Γερουλάνος: 6.00 (από 9.00)
Μιχάλης Κατρίνης: 17.00 (από 18.00)
Νάντια Γιαννακοπούλου: 30.00

apodoseis-pasok

Τα ποσοστά της Stoiximan για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ


pasok-apodoseis