Οι εσωκομματικές διενέξεις στον ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν, καθώς μέλος της Κ.Ε. "έβαλλε" κατά του βουλευτή Χρήστου Γιαννούλη.

Στο δρόμο για το συνέδριο του Οκτωβρίου, η "ανταλλαγή πυρών" στην αξιωματική αντιπολίτευσγ κλιμακώνεται, με το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε από το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκο Χατζησάββα, ο οποίος έχει διατελέσει συνεργάτης του Παύλου Πολάκη, όταν ο τελευταίος ήταν αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Σε ανάρτησή του, ο κ. Χατζησάββας αναφέρει τις φήμες που κυκλοφορούν -και δεν έχουν διαψευστεί, όπως λέει-, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Γιαννούλης στην πανελλαδική σύσκεψη των «87» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι ρεαλιστική η αποχώρηση βουλευτών από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Η ανάρτηση του Μάρκου Χατζησάββα

«(Ξανά)λέω ότι τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πρόβατα, ενώ όποτε κλήθηκαν να παρέμβουν το έκαναν με περισσή σοφία.
Αν ισχύει αυτό που κυκλοφοράει εδώ και 2 μέρες και ΔΕΝ διαψεύστηκε ότι ο Χρήστος Γιαννούλης στην πανελλαδική μάζωξη των 87 έθεσε ως ρεαλιστική δυνατότητα την αποχώρηση βουλευτών από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ… πρόκειται για την 2η φάση της πρόσφατης αποστασίας του περασμένου Σεπτέμβρη!
Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ… και σας βλέπουμε!»

(Ξανά)λέω ότι τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πρόβατα, ενώ όποτε κλήθηκαν να παρέμβουν το έκαναν με περισσή...

Δημοσιεύτηκε από Μάρκος Χατζησάββας στις Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024