Με αφορμή τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της «Αυγής» ο Ευάγγελος Αντώναρος, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 στην εκπομπή «Κάθε μέρα μαζί» με τη δημοσιογράφο Πένυ Αβραμίδη και μεταξύ άλλων τόνισε: «Δυστυχώς πληροφορήθηκα ότι μια ομάδα εργαζομένων αποφάσισαν να κάνουν απεργία σήμερα έτσι ώστε να εμποδίσουν την έκδοση του κυριακάτικου φύλλου, αυτό είναι δυσάρεστο. "Σαμποτάρεται" η έκδοση του κυριακάτικου φύλλου».

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σχολίασε επί του θέματος: «Έχουν παρθεί οι σχετικές αποφάσεις στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, όπου αποφασίστηκε ότι 45% από τη μειωμένη κρατική επιχορήγησή την οποία παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πηγαίνει στην "Αυγή" και στο Κόκκινο. Άλλα χρήματα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει για να δώσει πέραν από αυτά και των εισφορών που δίνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προς το κόμμα τους. Αυτά τα χρήματα υπάρχουν και αυτά διατίθενται, χρήματα άλλα μαύρα, όπως έχουν άλλα κόμματα τα οποία είναι υπερχρεωμένα, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν και δεν πρόκειται να υπάρξουν. Συνεπώς αυτό το οποίο γίνεται είναι ένας εξορθολογισμός».

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς πληροφορήθηκα ότι μια ομάδα εργαζομένων αποφάσισαν να κάνουν απεργία σήμερα έτσι ώστε να εμποδίσουν την έκδοση του κυριακάτικου φύλλου, αυτό είναι δυσάρεστο. "Σαμποτάρεται" η έκδοση του κυριακάτικου φύλλου. Όσα χρήματα υπάρχουν τους δίδονται. Υπάρχουν μειώσεις προσωπικού και στο Κόκκινο, το οποίο γίνεται για να μπορέσει να συνεχιστεί η λειτουργία τους, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Καλώ τους εργαζομένους στην "Αυγή" και στο Κόκκινο να ξανασκεφτούν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν το θέμα που τους απασχολεί, να βάλουν στην άκρη ενδεχόμενες πολιτικές επιφυλάξεις τις οποίες έχουν, δεν έχουν θέση αυτή τη στιγμή στις νόμιμες διεκδικήσεις τις οποίες έχουν. Έχω την εντύπωση ότι αυτό όλο γίνεται μέσα σε ένα πλαίσιο αμφισβήτησης της νόμιμα εκλεγμένης ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ο Στ. Κασσελάκης».

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι θα ήταν λύση να ανασταλεί η κυριακάτικη έκδοση της «Αυγής», ο κ. Αντώναρος είπε: «Η "Κυριακάτικη Αυγή" πρέπει να συνεχιστεί, όπως πρέπει να συνεχιστεί και να ενισχυθεί η ιντερνετική παρουσία της Αυγής, γιατί εκεί καταφεύγει πια ο κόσμος για να ενημερωθεί. Είναι μια φωνή η οποία δεν πρέπει να λείψει».

Τέλος, όσον αφορά τα ζητήματα Πολάκη και Σπίρτζη, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είπε: «Είμαι κατά των διαγραφών, θεωρώ ότι οι διαγραφές είναι ακραίο μέσο επιβολής μιας ποινής σε ένα πολιτικό στέλεχος. Τα πολιτικά στελέχη τα οποία κάνουν κατάχρηση της δυνατότητας να μιλάνε και να τοποθετούνται, αν κάνουν υπερβολές αυτοεξαιρούνται. Γι' αυτό δεν έχω υπογράψει ποτέ αίτημα διαγραφής, αλλά ορισμένα στελέχη έχω την εντύπωση ξεπερνάνε τις κόκκινες γραμμές, παίζουν δικά τους προσωπικά παιχνίδια και αυτά τα κρίνει η κοινωνία και τα μέλη κάθε κόμματος. Η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκλιθεί για το θέμα του κ. Σπίρτζη, θα ακολουθηθεί η διαδικασία και χαιρετίζω την εφαρμογή των νόμιμων διαδικασιών. Όσον αφορά τον κ. Πολάκη, θεωρώ ότι η ποινή την οποία έκρινε ο πρόεδρος του κόμματος ότι έπρεπε να επιβληθεί στον κ. Πολάκη για θέματα συμπεριφοράς και όχι πολιτικού περιεχομένου είναι αρκετή. Όλοι όσοι μιλάνε γι' αυτό το θέμα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ασχολούνται κυρίως για να εξυπηρετήσουν δικές τους πολιτικές γραμμές».