Την ώρα που οι υπεράριθμες δυνάμεςι της πυροσβεστικής δίνουν μάχη με το χρόνο προκειμένου να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τα αρμόδια τμήματα του κόμματος και τον τομεάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτή Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργο Καραμέρο, και ενημερώνεται συνεχώς για την κατάσταση στα πύρινα μέτωπα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνομίλησε τηλεφωνικώς με τη Δήμητρα Τσεβά -Μήλα, Δήμαρχο Ραφήνας, τον Γιώργο Γιασεμάκη, Δήμαρχο Ωρωπού, και τον Στέργιο Τσίρκα, Δήμαρχο Μαραθώνα, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του και τονίζοντας ότι είναι στη διάθεσή τους για όποια υποστήριξη χρειαστούν, είτε πολιτειακή είτε εθελοντική. Για την ίδια πρόθεση ενημέρωσε και την Κατερίνα Μαϊχόσογλου, Δήμαρχο Διονύσου και τη Νατάσα Κοσμοπούλου, Δήμαρχο Πεντέλης.

Σημειώνεται ότι κλιμάκιο της Αλληλεγγύης για Όλους ήδη οργανώνει την αποστολή εμφιαλωμένου νερού στις πληττόμενες περιοχές αύριο Τρίτη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρακολουθεί στενά την κατάσταση, εκφράζοντας παράλληλα τη συμπαράστασή του στους συμπολίτες μας που βιώνουν την καταστροφή και βεβαίως στους πυροσβέστες και τους εθελοντές που δίνουν τη μάχη με τις φλόγες στην πρώτη γραμμή.