Μεγάλη ένταση και αναβρασμός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά και το θέμα ηγεσίας που έθεσε ο Παύλος Πολάκης κατά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Η ρευστή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνεται και στο διαδίκτυο, με το τρολ Πεν Νταλαούρα, που υποστηρίζει σθεναρά τον πρόεδρο του κόμματος στις εσωκομματικές διεργασίες, να τον προτρέπει για πρώτη φορά να φτιάξει τώρα το δικό του κόμμα!

Ειδικότερα, να προχωρήσει σε ρήξη με τους εσωκομματικούς αντιπάλους του και όσους τον αμφισβητούν καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη το… επίσημο τρολ του ΣΥΡΙΖΑ Πεν Νταλαούρα.

Διαβάστε επίσης: Βέρτιγκο στον ΣΥΡΙΖΑ: Όταν ο "Πολιτικός καφές" μιλούσε για τη ρήξη Πολάκη - Κασσελάκη και το σενάριο δημιουργίας νέου αντισυστημικού κόμματος από τον "αψύ Σφακιανό"

«Άλλωστε το 15% είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ και αποκλειστικά δικό του. Εκτός κι αν υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν ακόμη ότι οι 7, οι 57, οι 87 και οι υπόλοιποι "φύλακες του Ναού" ψήφισαν Κασσελάκη πριν από 2 μήνες…», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επίμαχη ανάρτησή της.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Τον Πολάκη τον εκτιμώ απεριόριστα, «κυλάει στις φλέβες μου» και είναι ΑΞΙΟΣ & ΤΙΜΙΟΣ πολιτικός με κεφαλαία ΟΛΑ, όπως ακριβώς το γράφω, μα πρώτα απ’ όλα άνθρωπος.

Ο Πολάκης δεν έπρεπε πολλά, όπως δεν έπρεπε και να διαγραφεί.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει όλα όσα χρειάζεται ένας πολιτικός αρχηγος, μα πάνω απ’ όλα τον έχουν ανάγκη η χώρα και ο λαός της.

Δυστυχώς, κανένας από τους «φύλακες του Ναού», οι 7, οι 87 και άλλες ανοησίες που κάνουν τον κόσμο να αποστρέφεται τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν τον άφησε ούτε μία, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ σε ησυχία, δεν τον άφησαν να μας δείξει, ως όφειλαν, τι μπορεί να κάνει μέχρι τις εκλογές (απόφαση συνεδρίου), αντίθετα, από την πρώτη βραδιά της πανηγυρικής εκλογής του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δέχθηκε ανηλεή πόλεμο και την αρχή έκανε μια σηκωμένη μα άδεια γροθιά έξω από την Κουμουνδούρου.

Άσφαιροι, μοιραίοι και κολλημένοι με τις καρέκλες και τις προσωπικές φιλοδοξίες, τις ίντριγκες και τις πισώπλατες μαχαιριές που βλέπουν τον ίσκιο τους και το θεωρούν μπόι τους… οι λάθος αυλές κάνουν ζημιά, παιδιά, και…θ ολώνουν και τον νου και την πραγματικότητα.

Γι' αυτούς τους απλούς λόγους, αν και θα μπορούσα να γράφω ώρες, εξακολουθώ να στηρίζω τη μόλις πριν από 11 μήνες απόφασή μου, να στηρίξω τον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, σε όποια του απόφαση, γιατί πολύ απλά με κουράσατε όλοι οι υπόλοιποι.

Όλοι όμως.

Και θα τον παρότρυνα σθεναρά να κάνει δικό του κόμμα ΤΩΡΑ.

Άλλωστε, το 15% είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ και αποκλειστικά δικό του.

Εκτός και υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν ακόμη ότι οι 7, οι 57, οι 87 και οι υπόλοιποι «φύλακες του Ναού» ψήφισαν Κασσελάκη πριν από 2 μήνες… γελάω.

 Στέφανε, προχώρα.

penntalaoura1