Δύο ειδήσεις από την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ με θανάτους πολιτών έξω από Κέντρα Υγείας αναδημοσίευσε το βράδυ της Παρασκευής ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει νωρίτερα την αποπομπή του κ. Γεωργιάδη από την κυβέρνηση με αφορμή δηλώσεις του για την λειτουργία των Κέντρων Υγείας.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης απαντώντας στον Στέφανο Κασσελάκη ανέφερε:

«Δύο τυχαίες ειδήσεις από την εποχή @syriza_gr και από προβλήματα με θανάτους λόγω ελλείψεως ιατρών….αν ψάξει κανείς θα βρεις πολλές τέτοιες ειδήσεις. Τις ανεβάζω λόγω της άθλιας ανακοίνωσης του @skasselakis θυμίζοντας του, ότι ο τότε Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ήταν ο @pavpol2222. Όσοι νομίζουν ότι τα όποια προβλήματα προέκυψαν τώρα είναι υποκριτές. Αντιθέτως τώρα είμαστε πολύ καλύτερα, με μεγαλύτερο προϋπολογισμό και περισσότερο προσωπικό. Αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας και εργαζόμαστε σκληρά για να γίνουμε καλύτεροι. Στην Υγεία δεν χρειάζονται στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις αλλά νηφαλιότητα και πείσμα. Θα τα καταφέρουμε!»

Δείτε την ανάρτηση: