Σε νομικό γραφείο απευθύνθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της Αθηνάς Λίνου. Η κίνηση αυτή από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη έγινε προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες που έχει κάνει ο Παύλος Πολάκης για την βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά τις δραστηριότητες μέσω της ΜΚΟ «Prolepsis». Η έρευνα θα ασχοληθεί με το κατά πόσο είναι οι νόμιμες και σύννομες με τον νόμο οι συμβάσεις που έχει υπογράψει η κ. Λινού με το Δημόσιο.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Αθηνάς Λινού κατηγορώντας την ότι «έχει στήσει μηχανή που τρώει το δημόσιο χρήμα». Με μία μακροσκελή του ανάρτηση, ο βουλευτής Χανίων εξαπολύει μύδρους εναντίον της κ. Λινού υπογραμμίζοντας ότι «απαιτείται αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα».

Η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη κατά της Αθηνάς Λινού




Διαβάστε εδώ: Νέα επίθεση Πολάκη κατά Λινού: "Έχεις στήσει μηχανή που τρώει το δημόσιο χρήμα - Απαιτείται αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα"

Πάντως, από την πλευρά της, η Αθηνά Λινού απαντώντας χθες στις κατηγορίες του ανεξάρτητου βουλευτή, κατέστησε σαφές ότι πρόκειται να προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη με «μόνο σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας». Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε μέσω επιστολής της ότι παρέδωσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, έναν φάκελο με 459 σελίδες με όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν από το κόμμα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος.


Η ανάρτηση - απάντηση της Αθηνάς Λινού




«Το Ινστιτούτο Prolepsis δεν είναι επιχείρηση, δεν έχει κέρδη, ούτε μπορεί να έχει κέρδη, βάσει της νομοθεσίας και του καταστατικού του ως Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (ΑΜΚΕ). Επίσης, ως Πρόεδρος του Ινστιτούτου - θέση που άφησα στις 19/5/23 – δεν έχω λάβει ποτέ μισθό», σημείωσε η ίδια κάνοντας λόγο για «συνεχιζόμενα ψέματα» από πλευράς Πολάκη «τα οποία εξυπηρετούν πολιτικές φιλοδοξίες», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε εδώ: Αθηνά Λινού: Δεν παραιτούμαι - Θα κάνω μήνυση στον Πολάκη